Connect with us

LIGA I

Claudiu Jula, surpriza din lotul tricolorilor! GALERIE FOTO

Pe ultima sută de metri, a fost convocat la echipa naţională şi fundaşul Simodei Macrogroup, care devine al patrulea sălăjean din reprezentativa "tricoloră", după Gabor Gabor (Euro Glia Nuşfalău), Toth Karoly (Cipricom Focus) şi Mihai Gaidoş (Rechinii Autoland Hosu).

 

Prima partidă de verificare a selecţionatei României de minifotbal a scos la iveală oarecare inatvertenţe în linia decisivă, iar oficialii au căutat rapid o soluţie. Cum Claudiu Jula a fost unul dintre remarcaţii Simodei, aceştia au decis să-l convoace în ultima clipă şi pe fundaşul liderului din Liga I "Autoland Hosu" Sălaj. Astfel, imediat după meci, Jula a făcut joncţiunea cu restul colegilor de la lot, la Pensiunea "La Vasile", unde a avut loc şi o conferinţă de presă.

 

"România are valoare la minifotbal!"

 

În faţa reprezentanţilor mass-media din Sălaj au apărut conducătorii delegaţiei, este vorba despre Răzvan Burleanu – preşedintele Asociaţiei Romîne de Minifotbal, şi vicepreşedintele Tiberiu Lajos, împreună cu cei 10 jucători convocaţi pentru turneul internaţional din Slovacia. În ciuda eşecului înregistrat, oficialii selecţionatei cred că primele semnale venite dinspre echipa naţională sunt pozitive, astfel că se speră la o comportare mult mai bună la turneul găzduit de capitala Slovaciei – Bratislava. Şi jucătorii sunt de aceeaşi părere, astfel că portarul ieşean – Cornel Matcaboje – care s-a constituit ad-hoc într-un adevărat lider al naţionalei, a dat asigurări că România va face o figură frumoasă la Bratislava. "Chiar dacă ne aflăm la prima acţiune a lotului, se cere mult de la noi, deoarece reprezentăm România. Noi suntem conştienţi de acest lucru şi vom încerca să facem o figură frumoasă, deoarece am observat că avem jucători valoroşi. România are valoare la minifotbal!", a menţionat portarul triplei campioane naţionale – Magic Pizza Iaşi, cel care a fost desemnat de două ori cel mai bun portar al turneelor finale de Campionat Naţional. Şi zălăuanul nostru, Mihai Gaidoş, a declarat că jucătorii vor da totul pe teren, astfel încât echipa de minifotbal a României să lase o impresie favorabilă.

Sâmbătă dimineaţa, la bordul unui microbuz, delegaţia României va pleca spre Bratislava, acolo unde duminică va participa la un turneu internaţional, alături de selecţionatele Austriei, Ungariei, Cehiei şi Slovaciei.Competiţia va avea loc duminică, astfel că revenirea în ţară este prevăzută pentru luni după-amiază, "tricolorii" urmând a poposi din nou în urbea de la poalele Meseşului, unde vor participa la o nouă conferinţă de presă, în cadrul căreia se vor trage concluziile primei acţiuni a lotului naţional. Nouă nu ne rămâne decât să le urăm succes proaspeţilor "tricolori" şi la cât mai multe succese în capitala Slovaciei!

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. sssssst

  16 October 2010 at 20:50

  care mass media / afost un singur ziarist ,calin onicas care e exclusiv pe sintetic nu permite la nime sa transmita stiri.facem apel la cei in drept sa deblochweze situatia impinsa de un bolnav de bani ,ziarist aruncat de la magazin salajan afara.nu cenzurii in sport si mai ales pe sinteticuri private,sportul e al tuturor.

 2. succes romania

  16 October 2010 at 20:59

  succes romania la bratislava felicitari pt presed .burleanu.atentie ce oameni sunt pa linga dvs,sa fie de buna intentie nu profitori ca reprezentati romania.

 3. eduard gal

  18 October 2010 at 19:40

  stiu sigur ca ionica onicas a facut o conferinta de presa joi si a invitat toate ziarele locale in afara de graiul niciunul nu a scris de meci asa ca nu mai scrieti neadevaruri onicas tot timpul a invitat toate ziarele la toate evenimentele de la baza onix asa ca intreba tii pe d-nii ziaristii de ce nu vor sa scrie despre campionatul de minifotbal

 4. gol

  19 October 2010 at 16:05

  de ce /pt ca ase cum onicas ia bani pt orice fault si carton si la ziare tata trebuie platit pt ca face reclama la baza ta,nui stire nationala.

 5. pt.gol

  20 October 2010 at 10:21

  daca nu s stiri nationale lasa sa scrie sportul salajean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I