Connect with us

LIGA I

Simoda Macrogroup se impune în faţa naţionalei României!

LIderul campionatului din Sălaj a reuşit să treacă de selecţionata "tricoloră", în meciul disputat vineri seara, la Baza Sportivă ONIX din Zalău.

 

 Finanţatorul Simodei s-a ţinut de cuvânt, astfel că formaţia sa a reuşit să învingă prima echipă naţională de minifotbal a României! Chiar dacă a fost vorba despre un meci de verificare, acesta intră în istoria minifotbalului din ţara noastră, astfel că nu putem decât să ne bucurăm că numele judeţului Sălaj se leagă de astfel de momente unice.

 

De altfel, şi prima reunire a lotului a avut loc tot la Zalău, vineri după-amiază. Sosiţi din toate colţurile ţării, unii dintre jucătorii convocaţi au ajuns la Baza Sportivă ONIX cu doar câteva minute înaintea meciului cu Simoda Macrogroup. Startul le-a fost, însă favorabil "tricolorilor", care au reuşit să deschidă scorul încă din primele minute de joc. Cum partida s-a dorit a fi un test pentru turneul internaţional din Slovacia, regulamentul şi organizarea au fost asemănătoare competiţiei de la Bratislava. Astfel, s-au jucat reprize de 10 minute, dar nu două, ci patru, pentru ca şefii delegaţiei să-şi poată face o părere asupra potenţialului selecţionatei.

 

Dacă "tricolorii" aveau avans minim la pauză, formaţia condusă de Ioan Zirbo şi Florin Sur a revenit puternic în repriza secundă, marcând de trei ori! În repriza a treia, a fost rândul naţionalei să fie mai periculoasă, astfel că România a stabilit egalitatea la trei. În ultimul act, ambele formaţii au jucat mai atent, iar meciul se îndrepta spre loviturile de departajare, când liderul din Liga I "Autoland Hosu" a reuşit să marcheze golul unei victorii istorice! Să mai spunem că, în ciuda frigului de-afară, pe margine s-au aflat foarte mulţi spectatori, curioşi să vadă la lucru prima echipă naţională a României.

loading...
Loading...
9 Comments

9 Comments

 1. spectator

  16 October 2010 at 9:49

  pacat ca toate meciurile frumoase din liga 1 sunt stricate de arbitrajele jalnici(rusine goie)

 2. wmx

  16 October 2010 at 20:37

  practic ce echipa e,ca are mai multe ,amu e sef unu zirbo amu vegh amu florin sur,nu e ziar de circ e probabi l de info nume si firme,atunci de cei de sport.?

 3. hei rup

  16 October 2010 at 20:41

  cum ?a marcat lideru ?o echipa marcheaza la alta ?un non sens fara valoare scris din mers fara noima.inchideti aceasta refulare antisportiva face de ras presa sportiva …

 4. joe

  16 October 2010 at 20:43

  practic e simoda macrogrup da ce fuziuni de echipe si ce se joaca nu stie nici maria sa onicas ionica,astai aici .

 5. zwd

  16 October 2010 at 21:03

  o compunere de clasa 1a .cititorii nu intekeg nimic ,de ce nu reciclati ziaristii dvs ?aveti prea multi ? oricum trebuie ca suntem in 2010.

 6. fotbalist

  18 October 2010 at 19:42

  felicitari echipei SIMODA nu conteaza cine i patron ci faptul ca echipele de la onix au valoare bravo jula si compania

 7. carcotas

  18 October 2010 at 19:44

  IN LOC SA NE BUCURAM CA ECHIPA ZALAUANA A CASTIGAT,NOI NU STIM DECAT SA CARCOTIM NU CONTEAZA CINE I PATRONUL DE LA SIMODA CONTEAZA CA PUNE SUFLET BRAVO SIMODA

 8. I.O.

  18 October 2010 at 20:05

  Pe unii care n-au organizat nimic (nici macar un turneu de ,,popa-prostu`\’\’) in viata lor , nu-i prea vad in masura sa-si dea cu parerea despre organizarea unor competitii cu zeci de echipe , unele chiar de nivel national ! Dar din pacate asa e la …noi ; la datul cu parerea suntem pe primul loc iar la pus mana sa realizam ceva pe……ultimul loc !

 9. CETERAS

  19 October 2010 at 16:03

  Despre turneu mai nimic ca nor fost valori o pacolo.ase cai nosti care sa joaca tat timpu,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I