Connect with us

LIGA I

Simoda Macrogroup se impune în faţa naţionalei României!

LIderul campionatului din Sălaj a reuşit să treacă de selecţionata "tricoloră", în meciul disputat vineri seara, la Baza Sportivă ONIX din Zalău.

 

 Finanţatorul Simodei s-a ţinut de cuvânt, astfel că formaţia sa a reuşit să învingă prima echipă naţională de minifotbal a României! Chiar dacă a fost vorba despre un meci de verificare, acesta intră în istoria minifotbalului din ţara noastră, astfel că nu putem decât să ne bucurăm că numele judeţului Sălaj se leagă de astfel de momente unice.

 

De altfel, şi prima reunire a lotului a avut loc tot la Zalău, vineri după-amiază. Sosiţi din toate colţurile ţării, unii dintre jucătorii convocaţi au ajuns la Baza Sportivă ONIX cu doar câteva minute înaintea meciului cu Simoda Macrogroup. Startul le-a fost, însă favorabil "tricolorilor", care au reuşit să deschidă scorul încă din primele minute de joc. Cum partida s-a dorit a fi un test pentru turneul internaţional din Slovacia, regulamentul şi organizarea au fost asemănătoare competiţiei de la Bratislava. Astfel, s-au jucat reprize de 10 minute, dar nu două, ci patru, pentru ca şefii delegaţiei să-şi poată face o părere asupra potenţialului selecţionatei.

 

Dacă "tricolorii" aveau avans minim la pauză, formaţia condusă de Ioan Zirbo şi Florin Sur a revenit puternic în repriza secundă, marcând de trei ori! În repriza a treia, a fost rândul naţionalei să fie mai periculoasă, astfel că România a stabilit egalitatea la trei. În ultimul act, ambele formaţii au jucat mai atent, iar meciul se îndrepta spre loviturile de departajare, când liderul din Liga I "Autoland Hosu" a reuşit să marcheze golul unei victorii istorice! Să mai spunem că, în ciuda frigului de-afară, pe margine s-au aflat foarte mulţi spectatori, curioşi să vadă la lucru prima echipă naţională a României.

loading...
Loading...
9 Comments

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I