Connect with us

LIGA I

Ioan Zirbo: Vom învinge naţionala României!

Patronul liderului din Liga I "Autoland Hosu" promite spectacol în partida cu echipa naţională de minifotbal a României, dar şi o victorie în faţa formaţiei ce va reprezenta România la turneul internaţional din Slovacia. Meciul de pregătire va avea loc vineri seara, cu începere de la ora 19.00, la Baza Sportivă "ONIX" din Zalău.

 

Reunită vineri, la Zalău, prima reprezentativă de minifotbal a României susţine o partidă de verificare, în compania liderului din Sălaj, Simoda Macrogroup. Principalul finanţator al echipei, Ioan Zirbo, s-a declarat încă din start nemulţumit de faptul că niciun jucător de la echipa sa nu a fost convocat la selecţionata ce va reprezenta Asociaţia Română de Minifotbal, la turneul internaţional din Slovacia. "Atât Macrogroup, cât şi Simoda, au fost campioane în Sălaj, aşa că am fi meritat puţin mai multă atenţie din partea celor care au făcut lotul. Suntem deranjaţi de acest lucru", a declarat Ioan Zirbo, care promite în schimb o victorie în faţa proaspetei naţionale tricolore.

 

"În proporţie de 90%, vom câştiga. Chiar dacă portarul Flaviu Dragoş e accidentat, nu are cum să ne scape victoria, deoarece selecţionata României joacă pentru prima dată împreună, astfel că lipsa de omogenitate îşi va spune cuvântul. Noi ne-am pregătit bine pentru această partidă", a adăugat Zirbo.

loading...
Loading...
7 Comments

7 Comments

 1. chis ioan

  15 October 2010 at 14:56

  zirbo, esti bolnav psihic!

 2. bravo zirbo

  15 October 2010 at 23:10

  da, mai, i-ai distrus si pe astia. Dar tot nu iei campionatul!

 3. vlad

  16 October 2010 at 0:52

  bravo zirbo, esti leo messi;)

 4. zzz

  16 October 2010 at 20:33

  prea multa valva face ziaru cu oam enii de afaceri.ziaru e de sport nu de promovare interese cum e tot ziaru,nimeni nu sesizeaza.

 5. sandu

  16 October 2010 at 23:54

  bai zzz, mai da te n mortii matii cu comentariile tale

 6. sandu 1

  17 October 2010 at 12:54

  esti sincopat fraier de fotbal duten pietre, pt,23.54

 7. vasile

  18 October 2010 at 19:47

  bravo zirbo echipa simoda a castigat meciul sunteti tari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I