Connect with us

VOLEI

Echipa secundă a Rematului a prins viaţă

CS II Remat Zalău – CS Chimszed UMF Cluj-Napoca 3 – 2 (22, 15, -18, -19, 16)

La venirea sa la Zalău, antrenorul Rematului, Radovan Gacic, declarase că îşi doreşte ca, în câţiva ani, gruparea de la poalele Meseşului să se bazeze pe jucătorii crescuţi în propria pepinieră. Astfel, s-a pus în practică ideea înfiinţării unei echipe secunde a Rematului, care să dea posibilitatea tinerilor voleibalişti zălăuani de a avea meciuri în picioare la un nivel cât mai ridicat. Astfel, a luat fiinţă CS Remat II, care evoluează în Divizia A2, alături de CS Phoenix Şimleu. Echipa este pregătită de Dan Predescu (foto) şi este alcătuită din sportivi formaţi la CSS Zalău.

Primul meci pentru formaţia satelit a campioanei a avut loc abia sâmbăta trecută, deoarece în prima etapă a Diviziei A2 masculin, din urmă cu două săptămâni, gruparea de la poalele Meseşului a stat. Adversara – CS Chimszed UMF Cluj-Napoca, avea un moral bun după victoria obţinută în runda inaugurală în faţa şimleuanilor de la CS Phoenix. Zălăuanii au început bine jocul şi s-au instalat rapid la conducere. Oaspeţii nu au putut replica, iar Rematul şi-a adjudecat primele două seturi. Se părea că vom asista la o victorie categorică a tinerilor noştri voleibalişti, dar clujenii au revenit în joc, aceasta şi pe fondul unei căderi a elevilor lui Dan Predescu. Imediat a crescut şi presiunea, dar în setul decisiv ai noştri au fost mai proaspeţi, ajutaţi probabil de tinereţe şi dorinţa de afirmare.

Obiectivul acestei echipe, după spusele conducerii şi ale antrenorilor, este de a promova jucători la prima echipă a Rematului, dar şi la loturile naţionale de juniori. Tocmai de aceea, în circuitul echipei au fost angrenaţi cei mai valoroşi tineri jucători zălăuani, care şi-au făcut un nume cu echipele de juniori ale CSS Zalău. În cursul acestei săptămâni, sub comanda lui Radu Predescu vor ajunge dejeanul Silviu Palage şi zălăuanul Mihai Criste. Lor li s-ar putea adăuga şi Gheorghe Purcar, dar momentan acesta se află în stand-by.

Etapa viitoare CS II Remat va evolua sâmbătă, pe terenul celor de la LAPI CNE Dej.                                                                                         Ciprian PETRAN

CS II Remat Zalău: Mihai Ciupe, Radu Predescu, Marius Ilieş, Adrian Pop, Florin Ciobanu, Raul Mastan, Adrian Pantea şi Vlad Tamba. Antrenor: Dan Predescu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI