Connect with us

DIVERSE

Drum Construct este câştigătoarea trofeului. GALERIE FOTO

Pe parcursul mai multor săptămâni, la sala de sport a fostei Şcoli Profesionale Nr. 13, s-a desfăşurat prima ediţie a Cupe “AS Onix” la fotbal-tenis. La startul competiţiei s-au aliniat 16 formaţii, formate din doi sau trei echipieri, care s-au întrecut la proba de dublu. Ele au fost împărţite în patru grupe a câte patru echipe, unde au evoluat după sistemul fiecare cu fiecare. Primele două clasate s-au calificat în play-off, unde s-a jucat din nou după sistemul fiecare cu fiecare, iar ultimele două în play-out.

 

 În lupta pentru titlu, am asistat la câteva meciuri foarte aprige, în care echipele Mecanicii sau Big Vet au făcut clipe grele celor de la Drum Construct, care au demonstrat pe parcursul competiţiei că sunt favoriţi cerţi la titlu. De altfel, în final, perechea formată din Emil Borz şi Ciprian Spancioc avea să se impună, fără să piardă vreun meci! Pe locul secund s-a situat echipa Mecanicii, care a pierdut în play-off doar în faţa şimleuanilor de la Drum Construct. Podiumul a fost închis de Big Vet, care a pierdut doar în faţa primelor două clasate. La o distanţă considerabilă, President a fost prima din plutonul urmăritor, ea fiind urmată în clasament de Aveg Jibou, Colţul Astralis, Codiflor şi SIBO.

 

În play-out, Fabi-dor s-a impus fără probleme, câştigând toate cele 4 meciurile susţinute, în timp ce echipa Ramin a fost a doua, iar Intermed a treia. Trofeul fair-play a fost câştigat de echipa Baza Onix, care n-a învins pe nimeni în play-out! La final, organizatorii au acordat cupe, diplome şi premii în obiecte.       Călin ONICAŞ

 

 

 

Lotul echipelor premiante:

 

1. Drum Construct: Emil Borz si Ciprian Spancioc

 

2. Mecanicii: Cristian Noje si Deak Ocsi

 

3. Big Vet: Gheorghe Lungu si Cosmin Lar

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. emil

    18 October 2010 at 20:12

    ionica onicas e meserias ! sper sa reuseasca sa organizeze competitii si la fotbal-tenis la fel ca la minifotbal !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE