Connect with us

FOTBAL

Revine Villand!

Mijlocaşul Silvaniei ar putea fi titular cu FC Bihor, pentru prima dată în acest sezon

Fotbalistul care a fost în curtea Universităţii Cluj are un debut mai întârziat de campionat. Din cauza unor probleme la genunchi, suferite în meciul de pregătire cu ACU Arad, Villand a ratat startul sezonului. În primele şapte etape, el a bifat vreo trei minute, cât o repriză de box, la meciul câştigat de FC Silvania la Craiova, cu Gaz Metan CFR.

 

"Am resimţit atunci mici dureri, dar am crezut că sunt trecătoare. Apoi, la antrenamente, accidentarea a recidivat şi a trebuit să stau pe tuşă etape bune", mărturiseşte fotbalistul în vârstă de 22 de ani. În sfârşit, medicii i-au dat acceptul să reia pregătirile, astfel că, de câteva zile, "Villy" se pregăteşte cot la cot alături de ceilalţi colegi, sub comanda lui Adrian Anca. 

 

Deşi este complet refăcut, mijlocaşul "alb-albaştrilor" se află puţin în urmă cu pregătirea fizică. "Mă simt foarte bine, dar cu pregătirea fizică stau mai prost. Mă aflu doar la 70% din potenţial, dar sper ca după meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea să se poate conta pe mine în orice moment. Sunt foarte nerăbdător să revin în iarbă şi să pun umărul la revenirea Silvaniei pe unul dintre locurile 8 – 10. De fapt, lotul actual are o valoare de locurile 5 – 6", a menţionat fotbalistul originar din Carei.

 

Şi conducerea grupării de sub Măgură îl aşteaptă pe Robert Villand cu mare nerăbdare pe "dreptunghiul verde", preşedintele Ioan Gurzău declarând: "Sper să fie plusul de care avem nevoie la mijlocul terenului. Şi anul trecut şi-a pus amprenta asupra jocului echipei, fiind o piesă importantă în angrenajul nostru".

 

 

Gavrilescu a început antrenamentele

 

După Villand, şi fostul căpitan de echipă al Silvaniei a început să se pregătească sub comanda lui Adrian Anca. Gavrilescu a acuzat etape bune dureri la gleznă, dar se pare că acestea sunt acum de domeniul trecutului. Din păcate, fotbalistul sătmărean nu va putea fi prezent în teren sâmbătă, la meciul cu FC Bihor, în condiţiile în care el a fost cel care a adus victoria şimleuanilor, la ultima confruntare ce a avut loc sub Măgură, în sezonul trecut. După spusele preşedintelui Ioan Gurzău, Gavrilescu ar putea reveni în teren doar la meciul cu Poli Iaşi, programat peste patru etape.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL