Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

24.03.2015 - 20:31

Trefilov, spaima campioanei HCM Baia Mare

Trefilov, spaima campioanei HCM Baia Mare

Gruparea Maramureşeană ar putea pierde jucătoare importante din cauza unei decizii luate de selecţionerul Rusiei  

 

De la declaraţia făcută de Evgeny Trefilov, au început să apară fel şi fel de zvonuri. Unele o privesc direct pe campioana României, grupare care ar putea pierde două jucătoare importante la finele sezonului. Practic, selecţionerul Rusiei a făcut o declaraţie prin care spunea că: la naţională vor fi convocate doar jucătoare care activează în Superliga rusă. Astfel, HCM Baia Mare ar putea să le piardă pe Ksenia Makeeva şi Ekaterina Davydenko. Deja se aude că Ksenia Makeeva nu vrea să continue la Baia Mare şi că se gândeşte să se întoarcă în Rusia, la echipa Rostov.  

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Deciziile radicale luate de Trefilov ar putea produce efecte chiar şi la campioana Gyor, care s-ar putea despărţi la sfârşitul sezonului de Anna Sen (24 ani), o altă handbalistă din Rusia care nu şi-a prelungit contractul în acestă perioadă.

 
Mai multe amănunte în ziarul Sportul Sălăjean din 25 martie!

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 577

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter