Connect with us

FOTBAL

BOICOT: Arbitrii din Sălaj au spus “pas” la prima etapă a returului din Liga a IV-a!

Majoritatea meciurilor din etapa a XIV-a s-au desfăşurat fără arbitri, după ce majoritatea “cavalerilor fluierului” au boicotat competiţia, locul lor fiind luat de către… civili, oficiali sau jucători ai echipelor, ba chiar şi de un medic şi un primar!?!

Situaţie de neîntâlnit în fotbal, cu ocazia primei etape a Ligii a IV-a din Sălaj! Astfel, aproape toţi arbitrii delegaţi la cele şapte partide au boicotat şi au absentat la jocurile de duminică.

De fapt, doar cinci meciuri au avut arbitru la centru, respectiv la Jibou, Bălan, Şimleu Silvaniei, Cehu Silvaniei şi Bobota, dar şi acolo arbitrii asistenţi au fost desemnaţi din tribune sau au fost jucători, persoane din staff-urile echipelor, dar şi medicul întâlnirii!!! 

Mai dificilă a fost situaţia la Nuşfalău şi Ileanda, acolo unde la teren nu a ajuns niciun arbitru!? În aceste condiţii, organizatorii au căutat soluţii dintre cele mai inedite, având în vedere că meciul CS Barcău Nuşfalău – AS Chieşd a fost arbitrat de către… observatorul Zoly Ardelean!? Sigur, organizatorii au făcut un gest frumos şi au încercat să facă şi imposibilul pentru ca meciul să aibă loc, dar ROAF-ul arată clar că un joc nu se poate desfăşura fără arbitri!

De fapt, aşa s-a şi întâmplat la Ileanda, acolo unde partida Benfica – Real Crişeni nu s-a desfăşurat, iar reprezentanţii celor două echipe solicită deja daune financiare către AJF Sălaj.

Situaţia este explozivă, într-un moment în care se pregăteşte de debut şi Liga a V-a, ceea ce înseamnă alte câteva zeci de arbitri… Dar, acest subiect va fi dezbătut pe larg în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 25 martie.

loading...
Loading...
8 Comments

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL