Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

JUNIORI

22.03.2015 - 10:15

Turneul semifinal de speranţe va avea loc la Craiova

 Turneul semifinal de speranţe va avea loc la Craiova

 Deşi iniţial Zalăul trebuia să fie gazda acestui turneu, oficialii Federaţiei au schimbat locaţia  

 

Campionatul Naţional de juniori III (speranţe) s-a  încheiat în urmă cu o săptămână, iar din Seria E, CSS Zalău împreună cu CSS Lapi Dej au reuşit calificarea la turneul semifinal. Clubul Sportiv Şcolar şi-a mainifestat încă din timp dorinţa de a găzdui acest turneu şi chiar aveau promisiuni în aceea ce priveşte organizarea lui. Pe ultima sută de metri, se pare că, oficialii Federaţiei Române de volei au dat drept de participare unei alte echipe. Mai exact, CNNT Craiova va fi gazda Seriei III, a turneului semifinal, grupă din care face parte şi CSS Zalău.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Ne-am manifestat dorinţa de organizare a turneului semifinal, dar din păcate Federaţia a dat drept de organizare Craiovei. Văzând grupa din care facem parte, obiectivul nostru rămâne acelaşi”, ne-a declarat Dan Onuţe.La începutul lunii aprilie, elevii lui Dan Onuţe vor face deplasarea la Craiova, cu un obiectiv clar propus, calificarea la turneul final.                              

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 511

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter