Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Cristoaica pare o jucatoare terminata”

 

Din pacate , nu a fost sa fie, iar unul dintre momentele cheie ale partidei de la Buzau s-a consumat in minutul 51, cand Alina Czeczi a ratat o aruncare de la 7m, intr-un moment in care zalauancele conduceau cu 22 – 21.

“I-am spus sa arunce intr-un fel, iar ea a dat exact invers. Apoi, pe urmatorul atac, a vrut sa arunce la poarta de la mare distanta, dar efectiv a pasat la portar”, a declarat Tadici, care are inca rabdare cu tanara jucatoare. Nu la fel se poate spune in ce o priveste pe Mariana Cristoaica, o jucatoare care intarzie sa confirme si sa profite de sansa primita la revenirea sa in lot. “Pe final, am trimis-o in teren pe Cristoaica, in speranta de a ne ajuta putin, pentru ca era odihnita. Din pacate, ea a gresit grav la doua goluri. Se pare ca e o jucatoare terminata si va avea aceeasi soarta ca si sora-sa. Am resimtit din nou lipsa Danei Babeanu”, a adaugat Tadici.

Va reamintim ca Aurelia Cristoaica a fost pusa pe liber pe HC Zalau, dupa doar cateva etape din acest sezon, din cauza faptului ca nu s-a putut adapta in orasul de la poalele Mesesului, iar evolutiile ei au fost foarte sterse.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL