Connect with us

DIVERSE

Fotbal în scop caritabil la Crasna

12 echipe din judeţul Sălaj vor juca sâmbătă, cu începere la ora 09.00, pe Stadionul din Crasna totul pentru ajutorarea unei tinere din localitate
 
 
Primăria Crasna împreună cu Clubul Sportiv Crasna organizează un eveniment caritabil şi dau o mână de ajutor unei tinere bolnavă din localitate. Practic, 12 echipe din tot judeţul îşi dau întâlnire sâmbătă, 21 martie, cu începere la ora 09.00 la Stadionul Crasna. Ideea a fost a Clubului Crasna, iar Primăria s-a alăturat proiectului. "Vrem să ajutăm o tânără bolnavă din Crasna. UDMR Sălaj a organizat un bal de 8 Martie tot pentru fată şi vrem şi noi să întindem o mână de ajutor", ne-a declarat viceprimarul din Crasna. 
 
Cele 12 echipe sunt din localităţile Horoatu Crasnei, Crasna, Vîrşolţ, Pericei, Boghiş şi Dioşod. Toate formaţiile vor contribui cu o taxă stabilită de organizatori care va ajunge la fata din Crasna care are nevoie de transplant de măduvă. "Ne bucurăm că putem organiza pentru prima dată un eveniment caritabil şi măcar în astfel de momente ne unim. Vreau să mulţumesc tuturor primarilor care au fost pozitivi în tot ce înseamnă acest eveniment", ne-a declarat Herbert Robert – preşedinte CS Crasna.  

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE