Connect with us

DIVERSE

Naţionala de minifotbal a României întâmpină dificultăţi în drumul spre America!

Din cauza grevei făcute de compania germană – Lufthansa, delegaţia naţionalei a rămas blocată în aeroportul Otopeni şi urmează să ajungă la Dallas prin întermeidul altor companii aeriene, însă cu întărziere chiar şi de 10 ore
 
După cinci titluri europene, naţionala de minifotbal a României este gata să uimească şi America, iar ”tricolorii” vor să câştige şi prima ediţie a Campionatului Mondial, care va avea loc în perioada 20 – 30 martie.
 
În drumul spre această performanţă, ”tricolorii” întâmpină dificultăţi, tocmai la decolarea spre America, din cauza unei greve făcute de compania – Lufthansa.
 
Cu compania germană, delegaţia României trebuia să decoleze de pe Aeroportul Otopeni, cu destinaţia Dallas, însă cu o escală la Frankfurt. Cum operatorul aerian a anulat 750 de curse, printre care şi cea spre Frankfurt  – Dallas, delegaţia naţionalei a rămas blocată în aeroport, până s-a găsit o soluţie de avarie.
Astfel, cei 46 de membrii au fost ”împrăştiaţi” în alte curse, care vor ajunge la Dallas, însă cu o întârziere chiar şi de 10 ore. 
 
Primul grup a plecat cu un zbor ce va face escală la Londra, în timp ce următoarele zboruri sunt direcţionate spre Dallas cu escale în Munchen, respectiv Amsderdam.
 
Preşedintele Ioan Onicaş a fost repartizat companiei Turkish Airlines care va face o seclală la Istanbul, abia după accea urmând să îşi continue zborul spre America.
Una peste alta, greva afectează şi programul tricolorilor care joi ar fi trebuie să aibă programat şi primul antrenament, care însă a fost anulat.
România va juca în primul meci de la Campionatul Mondial cu India, partida fiind programată pe 21 martie, de la ora 02.00 (ora României). 
 
"Sperăm să ajungem cu bine la Dallas, iar aceste probleme să nu aibă repercursiuni şi asupra jucătorilor. Din păcate primul antrenament a fost anulat, dar ne vom organiza rapid cum vom ajunge", a spus Ioan Onicaş, de pe Aeroportul "Henri Coandă". 
 
 
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE