Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

CUPELE EUROPENE

13.03.2015 - 19:30

Adrian Gontariu, după cucerirea Cupei Germaniei: “Dacă voi fi convocat la Națională, voi fi prezent la reunire”

Adrian Gontariu, după cucerirea Cupei Germaniei: “Dacă voi fi convocat la Națională, voi fi prezent la reunire”

Zălăuanul a cucerit Cupa Germaniei,  iar la finalul campionatului regulat ocupă locul 1  cu VfB Friedrichshafen, fiind şi unul dintre cei mai importanţi jucători din campionatul Germaniei!!


Cel mai reprezentativ voleibalist al Zalăului este Adrian Gontariu (n. 2 Mai 1984), cel care ţine steagul ridicat de ani buni. Fie că a evoluat în România, Germania, Franţa sau Polonia, voleibalistul în vârstă de 30 de ani a reuşit să se remarce. După ce a câştigat titlul cu CVM Tomis Constanţa în România, Gontariu a revenit în Germania, acolo unde câştigase două titluri cu VfB Friedrichshafen.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Ca şi atunci, sălăjeanul nostru este pus în valoare de antrenorul Stelian Moculescu. Mai maturizat decât în aventura precedentă, românul a devenit titular incontenstabil la VfB Friedrichshafen, iar echipa condusă de cuplul Stelian Moculescu - Bogdan Tănase (fostul antrenor de la “U” Cluj) vrea  să cucerească supremaţia pierdută în ultimii ani. Astfel, la finalul campionatului regulat, VfB Friedrichshafen se află în fotoliul de lider, având un punct în faţa rivalei BR Volleys Berlin, cea care ocupă locul secund.

 

 

 Duminică, la Gerry Weber Stadion, în faţa a peste 10.000 de spectatori, elevii lui Stelian Moculescu şi Bogdan Tănase s-au impus clar în faţa nou-promovatei SVG Lüneburg (scor 3 - 0 - 25:13, 25:13, 25:18) şi au  reuşit deja primul trofeu: Cupa Germaniei! Zălăuanul a reuşit cele mai multe puncte (16), deşi MVP-ul finalei a fost desemnat “specialistul” Max Günthör, cel care a ridicat trofeul Cupei de şapte ori!

 

Pentru Adi Gontariu, trofeul este o premieră în cariera sa şi speră ca în vară să sărbătorească şi eventul!  “Sunt fericit că am cucerit acest trofeu, dar noi am avut o evoluţie foarte bună şi în Liga Campionilor, acolo unde ne-am clasat pe locul 8! Friedrichshafen nu a mai câştigat titlul de câţiva ani şi sper să se întâmple din nou în acest an. Tot timpul mi-a plăcut să lucrez cu Stelian Moculescu, un antrenor care ştie să mă ducă la o formă sportivă foarte bună şi chiar vreau să îi mulţumesc pe această ocazie”, a declarat Adrian Gontariu, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

 

 

Trebuie spus că Gontariu a devenit în acest sezon unul dintre cei mai buni jucători din campionatul Germaniei, fiind în top, ca număr de puncte reuşite. Acest lucru nu poate decât să ne bucure, cu atât mai mult cu cât jucătorul nu a renunţat la ideea de a evolua sub “tricolor”. “Oricând, vin la Naţională cu inima deschisă şi, dacă voi fi convocat, voi fi prezent la reunire”, a mai spus Gontariu.

 

Până atunci, însă, acesta se pregăteşte pentru partidele din play-off, care încep duminică, 15 martie. 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 903

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter