Connect with us

ATLETISM

Paula Todoran vrea să-şi îmbunătăţească recordul personal

Cea mai bună atletă a Sălajului vrea să-şi reconfirme valoarea la Campionatul Mondial de semimaraton, de la finele săptămânii.

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Paula Todoran. Atleta legitimată la CSM Zalău şi pregătită de Mirel Seişanu va participa sâmbătă, în China, la Campionatul Mondial de semimaraton. Va fi greu ca ea să se lupte la o medalie, din pricina aclimatizării, după spusele antrenorului sportivei, astfel că principalul obiectiv al Paulei Todoran este să alerge sub o oră şi 14 minute. “Paula se simte bine şi a reuşit să se pregătească bine pentru această competiţie. Contează foarte mult cum se va acomoda, deoarece va avea la dispoziţie doar o zi şi jumătate pentru acest lucru”, ne-a declarat Mirel Seişanu.

Sportiva noastră va pleca spre China miercuri după amiază, urmând a se întoarce cel mai probabil duminica, deoarece ea va continua pregătirea la Zalău pentru finala Campioinatului Naţional de cros, care va avea loc la Băile Felix pe data de 30 octombrie. Å¢inta Paulei Todoran va fi o medalie. Cu această ocazie, Federaţia Română de Atletism se va decide dacă va alcătui sau nu o echipă de cros. Competiţiile din acest an nu se vor încheia aici pentru eleva lui Mirel Seişanu, deoarece, pe data de 14 noiembrie, la Torino, zălăuanca are mari şanse de a participa la un maraton. “Deja am făcut demersurile. Acum nu ne rămâne decât să primim un răspuns din partea organizatorilor, a conchis antrenorul atletei noastre.            Ciprian PETRAN

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. paula

    13 October 2010 at 20:27

    ce acomodare ai trebuie?astea sant scuze pt cei care nu se pricep!!daca ajungi cu o zi inainte nici nu ai timp sa-ti dai ritmul peste cap!!ca de obicei cautati scuze aberante sa va justificati lipsa de valoare sportiva !!santeti valorosi pe plan local,o sa vedem acum adevarata valoare a sportivei cand alearga cu atlete adevarate nu cu \”tusea \”si \”junghiul\”aici e la Romanica.multa bafta!

  2. george

    13 October 2010 at 21:01

    salut paula iti doresc mult succes la CM si sa ne faci fericiti si apropo gura mica pt cei care nush cum alearga paula si pt cei care nu iau vazut rezultatele…multa bafta in china george…dea lu Bidianu;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ATLETISM