Connect with us

ATLETISM

Paula Todoran vrea să-şi îmbunătăţească recordul personal

Cea mai bună atletă a Sălajului vrea să-şi reconfirme valoarea la Campionatul Mondial de semimaraton, de la finele săptămânii.

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Paula Todoran. Atleta legitimată la CSM Zalău şi pregătită de Mirel Seişanu va participa sâmbătă, în China, la Campionatul Mondial de semimaraton. Va fi greu ca ea să se lupte la o medalie, din pricina aclimatizării, după spusele antrenorului sportivei, astfel că principalul obiectiv al Paulei Todoran este să alerge sub o oră şi 14 minute. “Paula se simte bine şi a reuşit să se pregătească bine pentru această competiţie. Contează foarte mult cum se va acomoda, deoarece va avea la dispoziţie doar o zi şi jumătate pentru acest lucru”, ne-a declarat Mirel Seişanu.

Sportiva noastră va pleca spre China miercuri după amiază, urmând a se întoarce cel mai probabil duminica, deoarece ea va continua pregătirea la Zalău pentru finala Campioinatului Naţional de cros, care va avea loc la Băile Felix pe data de 30 octombrie. Å¢inta Paulei Todoran va fi o medalie. Cu această ocazie, Federaţia Română de Atletism se va decide dacă va alcătui sau nu o echipă de cros. Competiţiile din acest an nu se vor încheia aici pentru eleva lui Mirel Seişanu, deoarece, pe data de 14 noiembrie, la Torino, zălăuanca are mari şanse de a participa la un maraton. “Deja am făcut demersurile. Acum nu ne rămâne decât să primim un răspuns din partea organizatorilor, a conchis antrenorul atletei noastre.            Ciprian PETRAN

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ATLETISM