Connect with us

FOTBAL

Adrian Anca: Voi fi antrenor în Gruia!

Managerul general al Silvaniei este ferm convins că, într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, va ocupa banca tehnică a actualei campioane – CFR Cluj!

 

Jucător emblematic pentru CFR Cluj, cu care a realizat şi eventul în România, Adrian Anca este convins că va putea repeta aceste performanţe şi de pe banca tehnică a clujenilor! Şi acesta nu este un vis pentru "Caniggia", ci chiar o certitudine.

 

"Voi fi antrenor în Gruia, şi când spun asta mă bazez pe mai multe argumente! Chiar şi la amicalul cu CFR, am avut o discuţie de principiu, în acest sens, cu preşedintele Iuliu Mureşan. Aşa e scris să fie. Asta se va întâmpla într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat şi sper să fiu pregătit atunci să fac acest pas". Tânărul tehnician a ţinut, însă, să liniştească fanii Silvaniei, precizând că viitorul apropiat ar însemna peste trei-patru ani. "Până atunci, vreau să mai perfecţionez şi eu, să mai acumulez experienţă. Voi efectua şi cursuri de pregătire internaţionale şi voi face schimburi de experienţă la cluburi din străinătate. Vreau să-mi pun amprenta asupra acestui club şi ca antrenor, după ce am făcut-o ca jucător", a adăugat "Caniggia".

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. TB

    13 October 2010 at 0:04

    Pana una-alta, asteapta sa devii antrenor cu acte-n regula la Simleu!

  2. Bai TB-ule

    13 October 2010 at 0:26

    Pana una alta nu mai fi si tu asa de acid. ca vad ca pe aci pe la toate comentariile tu ai ceva de corectat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL