Connect with us

FOTBAL

Dan Mureşan: “Sunt cu nervii la pământ!”

Cel mai vechi component al Silvaniei va sta în tribună la meciurile următoare ale grupării de sub Măgură, după suspendarea primită în ultimul minut al meciului cu CS Mioveni. Nu doar sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină, ci şi starea psihică, l-au scos pe Gimmy din circuit pentru câteva etape importante. “Sunt cu nervii la pământ. Am fost eliminat degeaba, deoarece nu l-am înjurat pe arbitru. I-am reproşat doar ceva, pentru că nu dăduse un fault la care şi adversarul Dulcea se oprise din joc. Eram foarte agitat, deoarece nu trebuia să pierdem meciul ăla, şi am răbufnit", a explicat Dan Mureşan.

 

Fundaşul Silvaniei este conştient că va fi foarte greu în etapele următoare, dar are încredere în colegii săi. “Urmează meciuri grele şi trebuia să fiu alături de băieţi, dar există în lot şi alţi jucători cu calităţi, care ştiu că se vor descurca. Nu avem voie să ratăm victoria cu FC Bihor, pentru a nu intra în hora retrogradării”, a punctat fotbalistul.

 

 "Nu mi-e dor de Traore!"

Un alt mare regret al lui Dan Mureşan a fost acela că nu a putut fi prezent în teren la amicalul de lux cu CFR Cluj. “Nu în fiecare zi dai piept cu campioana, astfel că momentul e unul deosebit”, crede fundaşul Silvaniei. Acesta nu a uitat meciul cu CFR II Cluj, din urmă cu un an şi jumătate, când adversarul său direct a fost ivorianul Traore, cel care avea să realizeze un hattrick în mai puţin de o oră, întorcând tabela de la 2 – 0 pentru FC Silvania, într-un meci încheiat cu scorul de 2 – 4!

 Mai în glumă, mai în serios, şimleuanul ne-a declarat: “Pe Traore l-am mai văzut şi nu mi-e dor de el. I-am luat numărul şi chiar mă bucur că nu mă duelez cu el. După meciul cu CFR II am vrut să mă las de fotbal. După meci, am stat singur în vestiar mai bine de un sfert de oră şi m-am tot gândit cum a putut Traore să-mi facă aşa ceva şi cum de joacă un fotbalist ca ăsta în Liga a III-a. Am zis atunci că dacă nu ajunge mare fotbalist, mă şi spânzur. Acum m-am mai liniştit. Dacă cei de la Roma nu l-au putut marca, oare cum să-l fi putut marca eu?”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL