Connect with us

HANDBAL

Golgeteră eclipsată

Cea mai bună marcatoare a lui HC Zalău, din ultimele două sezoane, trece printr-o profundă criză de formă.

 Considerată cea mai talentată handbalistă pe care Zalăul a dat-o în ultimul timp, Adriana Holhoş a fost principala marcatoare a grupării de la poalele Meseşului, după despărţirea de Daniela Crap. Din păcate, interul formaţiei sălăjene trece printr-o eclipsă de formă, care se acutizează cu doar câteva zile înainte de debutul formaţiei conduse de Gheorghe Tadici în cupele europene.

 

Şi la ultima partidă de campionat, cea cu HCM Roman, Adriana Holhoş a avut o evoluţie modestă, reuşind să înscrie un singur gol, când ea ne obişnuise cu o medie de 8 – 10 goluri pe meci! "Echipa şi-a revenit după cele două eşecuri consecutive, dar mai sunt minusuri mari. Coadălată-Ciuciulete şi Nichita au o constanţă bună în joc, iar Băbeanu şi Molfea se pare că s-au deşteptat, însă o tot aştept pe Holhoş, care nu e deloc în apele ei", ne-a mărturisit Gheorghe Tadici.

 

Dacă anul trecut s-a aflat printre cele mai bune marcatoare din Liga Naţională, handbalista de la HC Zalău a reuşit doar 19 goluri în actuala stagiune, în care s-au disputat 5 partide. Altfel spus, ea are o medie de nici 4 goluri pe meci!? Noua golgeteră a devenit extrema Alina Czeczi, care ocupă actualmente locul secund în topul celor mai bune marcatoare din campionat, cu 38 de goluri, e adevărat, majoritatea înscrise din aruncări de la 7m.

 Din păcate, Holhoş nu a fost singura jucătoare din tabăra Zalăului, care a dezamăgit la partida cu HCM Roman. "Sunt nemulţumit de aportul extremelor, care au marcat un singur gol din acţiune, în decurs de 60 de minute! O grămadă de acţiuni s-au soldat cu eşecuri", a explicat Tadici. Să mai spunem că reuşita de pe extremă i-a aparţinut Florinei Å¢urcaş, cele patru goluri ale Alinei Czeczi fiind din aruncări de la 7m, la care o putem adăuga şi pe cea ratată.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL