Connect with us

FOTBAL

EXCLUSIV: Doi şimleuani, monitorizaţi de CFR Cluj!

În baza bunelor relaţii pe care le are cu Dorinel Munteanu, Adrian Anca a propus un jucător la Oţelul Galaţi – tocmai liderul din Liga I. Dacă acesta este monitorizat în continuare de formaţia de pe malul Dunării, alţi doi şimleuani se află în atenţia unei grupări importante din România. Este vorba chiar despre campioana CFR Cluj, care monitorizează doi jucători propuşi încă de luna trecută de acelaşi “Caniggia”, fostul golgeter al formaţiei din Gruia!

 

“Nu pot să le dau numele, pentru a nu crea o presiune mai mare pe umerii lor, dar pot să vă spun că ambii sunt tineri, cu mari perspective la Liga I. Acum, totul depinde de ei. Săptămânal, eu întocmesc câte un raport despre evoluţia lor, pe care îl trimit la Cluj, alături de un CD, cu înregistrarea video. În plus, discut despre ei permanent cu cei de la CFR, în special cu vicepreşedintele Răzvan Zamfir”, a declarat managerul general al grupării de sub Măgură, al cărui vis la Şimleu Silvaniei este acela de a transfera măcar un jucător la prima ligă, în fiecare sezon.

 

În aceste condiţii, şi partida de marţi, de la Cluj-Napoca, va fi pentru aceştia un bun prilej de afirmare. “Orice jucător poate pleca de la FC Silvania. Cum a plecat Brata, şi alţii o pot face, deoarece politica clubului va fi aceea de a vinde unul-doi jucători pe an la echipe de primă ligă”, a conchis Anca.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. pop

    12 October 2010 at 10:28

    SE ZVONESTE ,DE LA F C ZALAU SUNT MONITORIZATI 7[SAPTE] JUCATORI DE CATRE CONDUCEREA LUI VENUS BORLA

  2. fc zalau

    12 October 2010 at 10:54

    pop veziti de simleul tau nu bate joc de fc zalau bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL