Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: Ne-am revenit!

Managerul lui HC Zalău crede că elevele sale au trecut peste momentele dificile din ultimele săptămâni, când au pierdut două partide consecutive.

Sâmbătă dimineaţa, Georgiana Coadălată şi compania au obţinut o victorie la pas în faţa moldovencelor de la HCM Roman, la capătul unui joc pe care l-a dominat aproape în totalitate. "Fetele şi-au revenit după cele două insuccese, dintre care cel cu CSM Bucureşti a fost mai puţin scontat. Cred că am jucat bine cu Romanul, în special după minutul 10. Am dominat categoric, am avut şi avantaj de opt goluri, dar am introdus şi jucătoarele ce au evoluat mai puţin. Dacă nu joacă nici în astfel de meciuri, atunci când să o facă?", s-a întrebat retoric Gheorghe Tadici.

 

Tehnicianul Zalăului crede că evoluţia elevelor sale este dătătoare de speranţe, în perspectiva următoarelor jocuri din Liga Naţională, dar şi a celor din cupele europene, având în vedere că HC Zalău redebutează în Europa la finele săptămânii, după o pauză de patru sezoane. "Ne aşteaptă o săptămână grea, cu o deplasare la Galaţi, iar apoi dubla din Cupa EHF. Sper să trecem cu bine şi peste aceste teste, pentru ca munca noastră să aducă şi rezultate", a încheiat Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL