Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

26.02.2015 - 11:21

Cristina Neagu, a doua handbalistă a lumii!

 Cristina Neagu, a doua handbalistă a lumii!
Brazilianca Eduarda Amorim a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii în 2014, iar pe locul trei s-a aflat Heidi Loke
 
 
În perioada 13-20 februarie, peste 55.000 de fani din întreaga lume au avut ocazia de a-şi vota favoriţii în handbal. La categoria feminin, între cele 5 jucătoare nominalizate, experţi din lumea handbalului le-au nominalizat de Cristina Neagu (Buducnost, România), Eduarda Amorim (Gyo, Brazilia), Heidi Loke (Gyor, Norvegia), Marta Mangue (Fleury, Spania) şi Isabelle Gullden (Viborg, Suedia)
 
Românca Cristina Neagu a fost desemnată a doua cea mai bună handbalistă a lumii în anul 2014. Neagu a fost a doua cea mai bună marcatoare la Campionatul European din luna decembrie a anului trecut, în ciuda faptului că România a încheiat competiția doar pe locul 9. De asemenea, în actuala stagiune a Ligii Campionilor, interul stânga este liderul din clasamentul golgeterilor, cu 59 de goluri. Cristina Neagu a fost desemnată în 2010 de IHF cea mai bună handbalistă a lumii, iar în 2009 cea mai bună tânără jucătoare din lume.
 
”Tricolora” a obținut 25,8% din voturi în topul Federaţiei Internaţionale (IHF), fiind devansată de brazilianca Eduarda Amorim, care a adunat 35,2% din voturi.
Pe locul trei în clasamentul a fost Heidi Loke, din Norvegia, cu 16,8%.
 

Vizualizari: 641

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

HCM - 27.02.2015 - 08:44

Nu merta! Din cauza ei ,Romania nu a urcat in primele 6 la C E din Ungaria. Nu a jucat pt echipa, ci doar pt ea.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter