Connect with us

FOTBAL

Arbitrii din Sălaj protestează la adresa noului preşedinte AJF

Relaţiile dintre “cavalerii fluierului” din Sălaj şi Daniel Sabou sunt foarte reci încă din anii trecuţi şi au devenit glaciale în ultima perioadă, după ce managerul de la CS Viitorul i-a acuzat public în mai multe rânduri

                     PROTEST

 Componenţii Comisiei Judeţene a Arbitrilor au rămas total surprinşi de afirmaţiile făcute de Daniel Sabou (candidat şi între timp ajuns preşedinte la AJF) la adresa arbitrilor din Sălaj, în emisiunile TV din 16 şi 19 februarie, realizate şi difuzate la Regio TV. Mulţi dintre cei peste 80 de arbitri care oficiază în jocurile organizate de către AJF Sălaj sunt indignaţi de ceea ce crede şi ceea ce spune dl. Sabou, la adresa lor (se afirma că “arbitrii sunt nepregătiţi, nu cunosc regulamentul, ştiu doar să fugă, n-au obiective etc”). Aceste acuze pot fi uşor dezmintite prin rezultatele obţinute la examenele, testele şi verificările pe care arbitri le susţin periodic, într-un sezon competiţional. În cadrul Adunarea Generală din data de 21.02.2015, a afirmat că “unii albitri n-au nicio treabă cu această activitate şi o fac doar pentru cei 50-60 lei câştigaţi la o deplasare”.

Fără a face referiri la capacitatea d-lui Daniel Sabou, avem totuşi îndoieli faţă de modul în care se exprimă domnia sa, când este vorba despre arbitraj. Suntem numiţi „albitri” şi noi de fapt suntem arbitri, facem parte din „Comisia Centrală a Arbitrilor din judeţul Sălaj” şi noi de fapt suntem Comisia Judeţeană de Arbitri Sălaj, „albitri ştiu doar să fugă”, de fapt să alerge dacă este vorba despre deplasarea în teren.

Ne va fi greu să acceptăm orice compromis în baza colaborării şi a ierarhiilor din cadrul AJF, chiar dacă între timp a devenit preşedinte. Dl. Sabou este una şi aceeaşi persoană care, nu cu mult timp în urmă, la competiţiile în care domnia sa era implicat, nu ezita să înjure, să jignească, să ameninţe arbitri şi să ne înjosească prin fel de fel de afirmaţii, mai ales la turneele organizate de CS Viitorul Zalău. 
Faţă de cele afirmate şi alte acuze la adresa arbitrilor în timp, solicităm d-lui preşedinte Daniel Sabou, să-şi ceară scuze în mod public (ziare şi televiziune) faţă de cele afirmate la adresa noastră.  
 

             Arbitrii din Comisia Judeţeană a Arbitrilor  Sălaj

loading...
Loading...
8 Comments

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL