Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: “Cred că nu ne-am făcut de ruşine, cel puţin în prima repriză”

Printre adversarele din ultima vreme ale campioanei CFR, precum FC Basel sau AS Roma, s-a strecurat şi FC Zalău. Sigur, nu în fiecare zi ai şansa de a întâlni campioana României, fie şi într-un meci amical. De aceea, momentul trebuie tratat cu maximă importanţă de conducerea lui FC Zalău, în perspectiva strategiei de viitor.

Rezultatul înregistrat, 5 – 0 pentru campioni, mai că nici nu contează, dacă jucătorii, antrenorii şi conducătorii vor conştientiza importanţa acestei partide şi perspectivele pe care le deschide.

La capătul dulelului cu Sorin Cârţu, antrenorul Marius Paşca ne-a declarat: “A fost un examen dificil. Cred că nu ne-am făcut de ruşine, cel puţin în prima repriză. După pauză am făcut şi schimbări, dar, oricum, diferenţa de valoare este prea mare. Eu zic că a fost un test util pentru noi, deoarece am putut vedea mai bine la ce capitole suntem deficitari. Astfel de meciuri ar trebui să ne ajute foarte mult, dar acum aştept să văd de învăţăminte au tras şi jucătorii”.

Cu această ocazie, conducerile celor două cluburi au discutat şi posibilitatea  ca Zalăul să găzduiască meciul revanşă. “Sper să aducem campioana la Zalău. Am discutat cu cei de la CFR şi, în primăvara anului viitor, sper să-i aducem la Zalău”, a anunţat Marius Paşca.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL