Connect with us

FOTBAL

Huzu, blocat de hârţogării la Mioveni!?

De când a venit sub Măgură, Huzuneanu a jucat pe mai multe posturi, unde şi-a făcut din plin datoria. A evoluat în linia mediană, a reuşit să apară şi pe lista marcatorilor, iar în runda precedentă şi-a făcut treaba cu brio în centrul liniei defensive.

Pentru meciul de la Mioveni, eal ar fi fost o piesă importantă, cu atât mai mult cu cât fundaşul Raul Crişan este incert, în urma problemelor medicale din ultima vreme. Din păcate, “Huzu” nu va putea fi prezent în teren la duelul cu echipa de la care a venit la Şimleu Silvaniei, şi asta din caua unei clauze stipulată în contract, conform căreia fotbalistul nu are drept de joc în meciurile directe!

 
Deziluzia cea mai mare o trăieşte chiar fotbalistul, care şi-ar fi dorit din plin să fie în teren, sâmbătă dimineaţa. Îmi pare extrem de rău că voi absenta tocmai de la această partidă. Aveam o ambiţie deosebită şi aş fi vrut să le demonstrez celor de la Mioveni că meritam mai multă atenţie din partea lor”, ne-a declarat Huzuneanu.

 În ce priveşte şansele actualei echipe în faţa fostei şi viitoarei echipe (n.r. Huzuneanu a venit doar sub formă de împrumut, pentru un sezon, după care mai are un an de contract cu CS Mioveni), fotbalistul în vârstă de 25 de ani a spus: ”Sigur, CS Mioveni porneşte ca favorită, dar şi noi avem şanse, deoarece Silvania are o echipă tânără şi ambiţioasă, care are mare nevoie de puncte. Eu zic că-i putem încurca. Dacă nu vom învinge, măcar o remiză să scoatem! Să nu bată băieţii degeaba atâta drum”. Rămas în afara lotului, “Huzu” a profitat de ocazie şi a plecat acasă, la Olteniţa, pentru a-şi vedea familia şi prietenii. Luni după-amiază, însă, el va fi prezent la şedinţa de pregătire condusă de managerul Adrian Anca.

Preşedintele Ioan Gurzău a ţinut să precizeze că lotul este numeros nu numai în compartimentul ofensiv şi există variante pentru perechea lui Dan Mureşan din centrul liniei defensive. “După o pauză de câteva zile, Raul Crişan a reluat antrenamentele  cu echipa, dar să vedem dacă va fi apt până la meciul de la Mioveni. Oricum avem soluţii pentru rezolvarea problemei, deoarece atât Schwarzkopf, cât şi Lupo, au mai evolouat pe postul de fundaş central”, a explicat şeful grupării de sub Măgură.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL