Connect with us

FOTBAL

Atacant surpriză pentru Mioveni

Chiar dacă nu este pus la punct cu pregătirea fizică, Andrei Zăgrean ar putea fi titularizat de managerul Adrian Anca.

În meciul ci ACU Arad, Adrian Anca a aruncat în luptă trei atacanţi, încă de la fluierul de start, dar tabela de marcaj a rămas intactă până la final. Se pare că, pentru meciul cu CS Mioveni, managerul Silvaniei va schimba tactica şi va reveni la sistemul 4-4-1-1, cu care s-a impus categoric şi la Craiova. Surpriza ar putea fi titularizarea în linia ofensivă a lui Andrei Zăgrean, pentru prima dată în acest sezon. Deşi îl are sub comandă de mai puţin de două săptămâni, Anca are mare încredere în calităţile fotbalistului originar din Alba Iulia.

“Am mare încredere şi, în acelaşi timp, mare nevoie de Zăgrean. El are calităţi, este talentat şi chiar am făcut ceva eforturi să îl aducem la Şimleu. În ultima perioadă se pregătise cu Aurel Şunda, la Săgeata Năvodari, dar a avut vreo două săptămâni de inactivitate, ceea ce se simte enorm. Peste aproximativ o lună va fi la forma optimă”, ne-a declarat Adrian Anca.

Managerul Silvaniei chiar a lucrat tactic la antrenamentele din ultima săptămână, pregătind câteva scheme tactice, în care o piesă importantă este atacantul Zăgrean. “Există mari şanse să-l titularizez chiar şi la Mioveni, deşi nu rezistă mai mult de 60 de minute. Am lucrat mult la şedinţele de pregătire diferite trasee pentru contraatacuri, la care un tol important îl au George Petcuţ şi Andrei Zăgrean”, a recunoscut managerul general al Silvaniei.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL