Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

17.02.2015 - 16:20

O fostă adversară a lui FC Zalău s-a retras din fotbal!

O fostă adversară a lui FC Zalău s-a retras din fotbal!

Clasată pe poziţia a V-a după terminarea turului de campionat, fosta adversară a celor de la FC Zalău este forţată să se retragă din Liga a II-a din cauza problemelor financiare
 

Într-o perioadă foarte delicată pentru echipele de fotbal din ţara noastră, tot mai multe echipe din eşaloanele superioare sunt forţate să renunţe la activitate. În această situaţie se află şi Unirea Târlungeni, fosta adversară a singurei echipe sălăjene din ligile superioare.

În urma controalelor pe care Curtea de Conturi le efectuează la echipele de fotbal, Unirea a primit „interzis” la a mai primi sprijin financiar din partea autorităţilor locale. Acest lucru a însemnat imediat „moartea” echipei, deoarece Primăria Târlungeni a fost singurul susţinător al fotbalului din localitate. Jucătorii şi stafful tehnic sunt liberi să-şi caute contracte în altă parte, iar echipa va pierde toate meciurile din retur la „masa verde”.

„Este dureros, dar nu am găsit soluţii să ne putem continua activitatea. Gata! S-a terminat! Mă doare pentru că eu sunt legat sufleteşte de această echipă încă din anii 80 în care eram în Onoare, iar acum în 2015 suntem nevoiţi să închidem într-un moment în care ne aflam în lupta pentru play-off-ul Ligii 2. I-am anunţat pe pe jucători că îşi vor primi actele pentru a putea pleca la alte echipe“, a declarat primarul Iosif Kiss pentru Monitorul Expres. 


Vizualizari: 731

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter