Connect with us

FOTBAL

FC Silvania, cu optimism spre Mioveni

Singurele dispute ale Silvaniei cu gruparea argeşeană s-au consumat în sezonul trecut, când am asistat la rezultate contradictorii. în tur, la Mioveni, şimleuanii au reuşit un punct mare, care avea să-i încurce pe argeşeni în cursa pentru promovare. Formaţia din Mioveni s-a răzbunat, însă, în returul de sub Măgură, când s-a impus cu un sec 3 – 0, la capătul unui meci ce a născut atunci multe discuţii.

 

FC Silvania îşi doreşte să reediteze meciul de la Mioveni şi să revină acasă măcar cu un punct. E bine că şi managerul Adrian Anca vede cu optimism această dispută, în ciuda faptului că, alături de Voinţa Sibiu, adversara de sâmbătă este neînvinsă în această ediţie de campionat şi se află în plasa liderului.

 

“Am urmărit partida lor cu Poli Iaşi, care a fost peste nivelul Ligii a II-a. Mioveniul are echipă bună, dar asta nu înseamnă că plecăm învinşi dinainte. Dacă la Craiova am reuşit, de ce nu s-ar putea şi la Mioveni? Totuşi, mă îngrijorează faptul că trebuie să facem modificări în echipă de la o etapă la alta”, a menţionat Adrian Anca.

 

La rândul său, preşedintele Ioan Gurzău ne-a declarat: “Jucătorii noi au început să se integreze în programul echipei, iar rezultatele trebuie să apară. Eu sper să nu pierdem la Mioveni”. FC Silvania a plecat spre Argeş în cursul dimineţii de vineri, urmând să înopteze la un hotel din Piteşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL