Connect with us

FOTBAL

EXCLUSIV: Bogdan Pop, antrenor interimar sub Măgură!

Rămasă fără antrenor principal, FC Silvania este nevoită să improvizeze pe banca tehnică.
 

Adus la Şimleu Silvaniei pentru a-şi desfăşura pe noi coordonate activitatea de antrenor, Adrian Anca este jucător legitimat la FC Silvania, a fost numit şi manager general, mai puţin tehnician!? Şi asta, din cauza faptului că Şcoala Federală de Antrenori nu a dorit să acorde o dispensă pentru fostul atacant al campioanei CFR, care să-i permită să antreneze la nivelul eşalonului secund. În aceste condiţii, gruparea de sub Măgură s-a orientat spre un antrenor cu licenţa A, iar originala variantă a fost numirea lui Paul Georgescu, cel care ocupă în paralel funcţia de director sportiv la FC Zalău!

 
Simţindu-se inutil pe banca tehnică a Silvaniei, Georgescu şi-a reziliat contractul, de comun acord cu şimleuanii, astfel că postul de antrenor principal a rămas descoperit. Conform regulamentului, formaţia sălăjeană este obligată să numească un alt tehnician, în termen de 30 de zile, dată până la care echipa poate fi condusă de antrenorul secund. Cum nici secunzii Silvaniei, este vorba despre Emil Ştef şi Vasile Paşca, nu au măcar licenţa B, şefii clubului l-au numit “secund” pe tânărul Bogdan Pop, care activează la grupele de copii şi juniori de la FC Silvania şi a dobândit licenţa B, în urma examenelor susţinute la Bucureşti.
 

“Bogdan Pop va sta pe banca tehnică, până la numirea unui nou antrenor. Deocamdată, stăm şi ne gândim care ar fi cea mai bună variantă, iar până la finele lunii trebuie să avem un nou antrenor principal”, ne-a mărturisit preşedintele Ioan Gurzău.

De altfel, şeful grupării sălăjene a fost prezent la începutul acestei săptămâni la Bucureşti,  la Comisia de Disciplină, împreună cu managerul Adrian Anca, pentru a clarifica problemele legate de banca tehnică, dar şi postura lui Anca la Şimleu. 

 

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. pop

  8 October 2010 at 9:47

  PAI DACA POPIROSUL CONTEAZA

 2. simleuan

  8 October 2010 at 14:20

  poate i-a venit randul silui bogdan,e un bun pedagog si organizator de echipe,un bun antrenor pe viitor ,i mai trebuie expierenta

 3. unu

  8 October 2010 at 14:23

  bogdan stie meserie,dar nu va fi lasat el sa arate ce stie ,are gurzau manevrele lui

 4. calin

  11 October 2010 at 11:58

  Bogdan e meserie,trebuia sa i se dea credit demult.

 5. izJqESMxpMd

  13 July 2012 at 12:22

  Ya te lo dije chaval pero te lo retipo tienes talento nen esos videos son la hostia y las bandas sonoras son de lo mas esquisito vaya que me creo otra cuenta para suscribirme a1a1Enhora buena chico!! he visto tu canal y ya forma parte de mi paseo habitual de videos del Bare7a en you tube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL