Connect with us

FOTBAL

Campioana CFR ia la rând echipele sălăjene!

Dacă vineri întâlneşte FC Zalău, marţea viitoare, campioana României va evolua în compania şimleuanilor de la FC Silvania!

Pauza competiţională din prima ligă a deschis noi orizonturi pentru fotbalul din Sălaj. Astfel, la interval de mai puţin de o săptămână, CFR Cluj se va duela cu ambele echipe divizionare din Sălaj! Mai întâi vineri, pe Terenul “CUG”, cu începere de la ora 15.30, gruparea din Gruia dă piept cu FC Zalău, formaţie ce activează în Liga a III-a. Mai apoi, săptămâna viitoare, înaintea meciului cu FC Vaslui, Traore şi compania vor efectua un nou test amical, împotriva Silvaniei Şimleu. Meciul va avea loc tot la Cluj-Napoca, marţi după-amiază, probabil pe Terenul “CUG”.

Astfel, şi antrenorul Sorin Cârţu va avea ocazia să susţină două meciuri de verificare, după cum şi-ar fi dorit să o facă în Turcia, acolo unde CFR era aşteptată pentru un stagiu presărat cu două amicale, în compania formaţiilor Bursaspor şi Antalyaspor.

Pentru FC Silvania, e un prilej de mândrie să întâlnească o formaţie de Liga Campionilor. “Încă de la venirea lui Adrian Anca sub Măgură, am discutat cu clujenii pentru un amical. Data trecută când a fost întrerupt campionatul, CFR a avut meci de Cupă, dar acum a sosit momentul mult aşteptat de noi. Sigur, e o onoare să avem un asemenea partener de întrecere, dar prea multe nu vrem să declarăm, deoarece acum ne concentrăm asupra dificilului meci de campionat, de la Mioveni”, ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

Adrian Anca: “În astfel de meciuri, te simţi cu adevărat fotbalist!”


Managerul Adrian Anca, cel căruia i se datorează realizarea acestui amical de lux, ne-a mărturisit: “Vorbisem de mult cu preşedintele Iuliu Mureşan şi cu finanţatorul Arpad Paszkany pentru acest meci, iar când am auzit că CFR întâlneşte FC Zalău, am pus rapid mâna pe telefon şi am bătut în cuie şi meciul cu FC Silvania. Cum să scăpăm o astfel de oportunitate? Doar în astfel de meciuri te simţi cu adevărat fotbalist. De aceea, voi face tot posibilul să le dau ocazia să joace tuturor jucătorilor din lot”. Până la meciul cu CFR Cluj, Petcuţ şi compania au de trecut un hop dificil în campionat, este vorba despre meciul cu CS Mioveni, pe care şimleuanii îl susţin în deplasare, sâmbătă dimineaţa.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL