Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a II-a

07.02.2015 - 09:49

Olimpia Satu Mare are planuri mari cu Ioan Gurzău în conducere!

 Olimpia Satu Mare are planuri mari cu Ioan Gurzău în conducere!

“Sezonul următor Olimpia doreşte să promoveze în Liga 1”, a declarat şimleuanul Ioan Gurzău  

 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Contestat de unii, lăudat de alţii, Ioan Gurzău rămâne un personaj în fotbalul sălăjean. Până la urmă, şimleuanul şi-a pus amprenta asupra activităţii fotbalistice de sub Măgură, mai ales prin acea promovare răsunătoare în Liga II-a, cu FC Silvania Şimleu Silvaniei! După ce corabia s-a  scufundat, personajul a rămas în umbră o mică perioadă. Dacă la Şimleu a început au alt proiect, din care nu face parte şi Ioan Gurzău, fostul preşedintele a ajuns în staff-ul celor de la Unirea Dej. Apoi, a pus umărul la promovarea celor de la Olimpia Satu Mare în liga secundă, iar relaţiile cu “Oli” s-au răcit o perioadă.

 

 În anul 2015, Ioan Gurzău revine în forţă în fotbalul mare! Astfel, în zilele trecute, Comitetul Executiv de la Olimpia Satu Mare l-a numit manager sportiv, după ce la prima aventură numele sălăjeanului nu apărea pe lista persoanelor din staff-ul administrativ. “Încercăm să refacem formula câştigătoare, cu care am promovat în Liga a II-a. Ioan Gurzău este un om de fotbal şi ne bucurăm că va pune umărul la realizarea obiectivelor“, a declarat Ionică Câmpan - preşedintele Comitetului Director de la Olimpia.

 

 La rândul său, noul manager sportiv al “galben-albaştrilor”, a spus: “Noi am mai colaborat, dar la un moment dat am rămas într-un punct rece. Acum, am discutat, iar din 1 februarie am devenit manager sportiv şi vreau să ajut la realizarea tuturor obiectivelor. La Satu Mare există condiţii excelente pentru marea performanţă, iar când un preşedinte de Consiliu Judeţean, care are un mare rang politic, este alături şi la bine, dar şi la rău, înseamnă ceva! Mai mult, în lot se află majoritatea jucătorilor cu care a promovat în Liga a II-a cu FC Silvania Şimleu! Acum, ei vor să facă un alt pas important: promovarea pe prima scenă!” ne-a declarat noul manager sportiv de la Olimpia Satu Mare.

 

 În ce priveşte fotbalul din Sălaj, Ioan Gurzău le doreşte formaţiilor cu pretenţii doar împliniri şi vede şi o undă de bucurie şi speranţă.“Din păcate, la Şimleu nu se putea mai mult, dacă acolo nu sunt oameni de fotbal pe lângă echipă. În schimb, mă bucur că Luceafărul Bălan ţinteşte la o promovare şi orice formaţie din Sălaj care ajunge într-un eşalon superior, ajută mult la imaginea fotbalului sălăjean. Şi, după cum văd, acolo se doresc obiective clare. Mai apoi, m-aş bucura dacă FC Zalău ar ajunge în Liga a II-a. Aş vrea să văd în toamnă un duel FC Zalău - Olimpia Satu Mare, după care Satu Mare să promoveze în prima ligă”, a conchis Ioan Gurzău.         

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 812

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter