Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

03.02.2015 - 18:26

INEDIT: Ada Nechita, prezentator TV pentru o zi

 INEDIT: Ada Nechita, prezentator TV pentru o zi

Cu ocazia filmării spotului pentru Liga Campionilor, handbalista a avut șansa de a-și etala aptitudinile de prezentator TV

 

Invitată de Dolce Sport să efectueze un spot de publicitate pentru partidele viitoare ale celor de la HCM Baia Mare, din cea mai galonată competiție de handbal feminin, frumoasa jucătoare a vrut să vădă care este senzația de a sta în spatele pupitrului de prezentator.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Astfel, după ce a ascultat sfaturile specialiștilor din televiziune, împreună cu Geanina Iacob, Ada a prezentat câteva știri din handbal iar rezultatul a fost pe măsură.

 

Cu toate că a ieșit ceva frumos, extrema naționalei a fost de părere că nu este ușor să te afli în fața camerelor, precum nu este ușor nici să execuți o aruncare de la 7 metri.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1024

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

dan - 17.07.2015 - 08:57

ce-i inedid? ca ada nechita a supt pula pentru treaba asta? Asta ii blonda rau, la bucuresti s-a laudat ca i-a supt pula la primaru de baia mare si ca i-a baut sperma in schimb asta i-a rezolvat sa-i apara tarfa la tv


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter