Connect with us

LIGA I

Trei sălăjeni la echipa naţională de minifotbal!

“Tricolorii” vor participa la un turneu în Slovacia, ceea ce reprezintă prima experienţă de acest gen pentru minifotbalul românesc!

 

După ce a cunoscut o dezvoltare puternică pe plan naţional, activitatea Asociaţiei Române de Minifotbal (ARM) îşi extinde activitatea la nivel european. Astfel, o selecţionată a ARM va reprezenta România la turneul internaţional din Slovacia, programat la finele săptămânii viitoare.

Competiţia adună la start 12 echipe din cinci ţări (Slovacia, Cehia, Austria, Ungaria şi România) şi are ca scop îmbunătăţirea relaţiilor, în vederea constiturii unei Asociaţii Minifotbal la nivel european! Delegaţia României va fi formată din 15 persoane, respectiv patru oficiali şi 11 jucători: 3 din Iaşi, 3 din Sălaj, 2 din Timiş, 2 din Bacău şi 1 din Dolj.

Reunirea lotului va avea loc chiar la Zalău, vinerea viitoare, când se va disputa şi o partidă de verificare, în compania campioanei judeţului Sălaj, cu începere de la ora 19.00. Sâmbătă dimineaţa, “tricolorii” vor pleca spre Slovacia, mai precis spre capitala Bratislava, la bordul unui autocar. Competiţia propriu-zisă va avea loc duminică, 17 octombrie, iar luni va avea loc revenirea în ţară, cu un nou popas la Zalău.                        Călin ONICAŞ

 

Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. alex

  6 October 2010 at 20:49

  si care is jucatorii?

 2. andrei

  7 October 2010 at 9:57

  ZALAUL ARE VALOARE CE A FACUT ,ONICAS A REUSIT SA ADUCA SPECTACOLUL LA ZALAU ,BAFTA CELOR CARE VOR PLECA LA TURNEU

 3. ion

  8 October 2010 at 10:35

  Cei mai buni trei dupa mine sunt…. Kory (Cipricom) Gaidos ( Rechinii) si Gabor Gabor (euro glia)

 4. dani

  11 October 2010 at 12:40

  si micle face cat toti 3 la un loc nu? mai ion;))

 5. jon

  12 October 2010 at 20:51

  toth.gaidos gabor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I