Connect with us

HANDBAL

Amenzi la HC Zalău

Eşecurile de la Bucureşti şi Medgidia au fost digerate greu de conducerea clubului şi se vor lăsa cu sancţiuni drastice asupra jucătoarelor. Astfel, managerul Gheorghe Tadici a anunţat că elevele sale vor plăti scump pentru indolenţa lor pe teren, în special câteva dintre jucătoarele de la care se aştepta la mai mult.

“Este inexplicabil ce arată în teren Holhoş, Băbeanu, Şomoi sau Molfea. Au făcut un joc incalificabil, iar pentru atitudinea asta, vor plăti. O să simtă şi ele criza şi consecinţele atitudinii avute. Au dat impresia de non-combat”, a menţionat tehnicianul.

De asemenea Tadici s-a declarat nemulţumit de atitudinea unor jucătoare ce au evoluat mai puţin, iar când au fost introduse în teren, au dat cu piciorul şansei ivite. "Jucătoare precum Andrada Trif sau Mihaela Cheţa văd că se mulţumesc cu statutul de însoţitoare, pe care l-au împrumutat de la Viscreanu. Când nu joacă, se supără că nu joacă, iar când le arunci în luptă, sunt inexistente", a adăugat managerul grupării de la poalele Meseşului, care vrea să vadă o cu totul altă atitudine la meciul de sâmbătă dimineaţa, de la Zalău, când elevele sale vor da piept cu HCM Roman.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL