Connect with us

ATLETISM

Chereches si Silviu Crisan, singurii titulari dintre noii veniti

 

Dintre ei, doar portarul Ovidiu Chereches si fundasul Silviu Crisan si-au facut loc in primul unsprezece, in timp ce ceilalti au intrat pe parcurs sau au privit partida doar din tribuna. Pauza de iarna, dar si venirea lui Calin Pop au fost un bun prilej pentru gruparea de la poalele Mesesului de a intari lotul. Solutia a fost aceea de a aduce jucatori din Salaj, printre ei “ratacindu-se” Ovidiu Chereches, venit de la FC Botosani, si Andrei Balan, de la Vointa Livezile.

Jucatorii adusi din judet, este vorba de Flaviu Dragos, Cristian Chis, Ionut Iacob, Ionut Mosincat si Ionut Petrean au luat loc doar pe banca de rezerve.

In partida de pe teren propriu cu CSM Sebes, goalkeeperul venit de la FC Botosani nu prea a fost intrebuintat, insa la putinele faze de atac ale oaspetilor a fost destul de nesigur, influentat probabil si de zapada destul de mare. Silviu Crisan (foto) a avut o evolutie acceptabila, fiind preocupat mai mult de faza defensiva decat de cea ofensiva. Totusi, exista semnale bune, iar venirea sa nu poate fi decat un plus pentru echipa, devreme ce antrenorul Calin Pop considera postul de fundas dreapta ca fiind unul deficitar. In repriza secunda, in teren si-au facut apartia juniorul Ionut Petrean, Andrei Balan si Ionut Mosincat. E adevarat ca nu prea au avut ce sa demonstreze in putinul timp pe care l-au avut la dispozitie, dar Andrei Balan a iesit in evidenta, cu pasa de gol furnizata lui Gigi Gorga. In rest, juniorul Ionut Petrean nu s-a prea intalnit cu mingea, iar Ionut Mosincat a fost introdus in ultimele secvente ale partidei. In primul meci al returului, pentru FC Zalau a mai evoluat si Ionut Iacob, dar nu a prins decat doua minute. Cristian Chis, un alt jucator venit in pauza de iarna, a fost doar spectator la cele doua partide din retur, din cauza unei accidentari la inghinali.                        Ciprian PETRAN

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM