Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău: “Anca rămâne la Şimleu”

Preşedintele Silvaniei a infirmat zvonurile potrivit cărora fostul campion cu CFR va fi demis pentru rezultate nesatisfăcătoare.

 

Sosit sub Măgură cu mare tam-tam, în această vară, Adrian Anca a întâmpinat mai multe dificultăţi în exercitarea meseriei, şi nu din cauza şimleuanilor, care au fost deschişi la suflet şi l-au susţinut total, ci din cauza faptului că nu a absolvit încă Şcoala Federală de Antrenori.

Conducerea Silvaniei a sperat că fostul golgeter al lui CFR va primi o derogare, pentru a putea sta pe banca tehnică, dar lucrurile au rămas nerezolvate. Astfel, “Caniggia” a fost numit manager general la FC Silvania, dar rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor. Prin Sălaj au început să circule zvonuri conform cărora Adi Anca ar urma să fie demis, iar vorbele au fost alimentate de semieşecul cu ACU Arad.

Cu toate acestea, preşedintele Ioan Gurzău îi dă credit tânărului tehnician şi crede în potenţialul său. “Toate vorbele sunt simple zvonuri şi speculaţii. Anca rămâne la Şimleu şi are credit, în continuare, din partea conducerii”, a fost declaraţia lui Gurzău, care a vrut să limpezească apele în ce priveşte banca tehnică.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

 1. :>

  4 October 2010 at 23:35

  pacat

 2. johny

  4 October 2010 at 23:50

  🙂
  Ce tare comentariu are asta de mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL