Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

CUPELE EUROPENE

18.12.2014 - 13:58

Tomis Constanţa la a patra victorie în grupa din Liga Campionilor

Tomis Constanţa la a patra victorie în grupa din Liga Campionilor

Campioana României a câştigat în cinci seturi disputa cu belgienii de la Knack Roeselare şi continuă să fie pe primul loc în grupa A

 

Tomis Constanţa are un parcurs formidabil în Liga Campionilor, astfel că a bifat a patra victorie din grupă, în deplasarea de la belgienii Knack Roeselare. Campioana României a început bine şi şi-a adjudecat primul set, însă gazdele au revenit după două seturi bune şi au preluat conducerea. În setul patru, gazdele au fost aproape de o victorie după ce au condus până spre final. Însă, de la 24 - 23, Tomis a revenit şi s-a impus cu 26 - 24, astfel că a trimis partida în decisiv.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Campioana României a fost mai exactă în setul cinci şi a reuşit o victorie mare, prin care continuă să fie lider în grupa A cu 10 puncte.

Pentru a încheia Grupa A pe primul loc, Tomis mai are nevoie de un singur succes în ultimele două partide, indiferent de scor sau de numărul de puncte pe care-l obţine. 

Prima clasată se califică în play-off (Final 12), urmând ca de pe locul 2 să meargă doar cele mai bune cinci clasate din cele 7 grupe.

În următorul meci, programat în 21 ianuarie, campioana României va întâlni Dragons Lugano.

 

Knack Roeselare - Tomis Cosntanţa 2 - 3 (-20, 20, 18, -24, - 10)!

 

1. Tomis Constanta 4 4 0 12:5 10

2. Piacenza                 4 2 2 10:9 7

3. Roeselare               4 2 2 9:9        6

4. Lugano                 4 0 4 4:12 1

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 395

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter