Connect with us

LIGA I

Derby “alb”

 

 

Disputa dintre Rechinii Autoland Hosu si Cipricom a fost primul derby din 2010. Meciul a fost exact asa cum se astepta toata lumea, incrancenare, spirit de sacrificiu, daruire. Un singur lucru a lipsit insa, golul. Desi au existat o sumedenie de oportunitati la cele doua porti, goalkeeperii Victor Pop si Gabriel Puscas s-au remarcat in mod deosebit, prin cateva parade de efect, care au mentinut intacta tabela de marcaj. Salamandra a fost, probabil, echipa cu cea mai spectaculoasa campanie de achizitii. Astfel, gandurile salvarii de la retrogradare prindeau contur in mintile “salamandrelor”, mai ales dupa parcursul bun din Cupa Romaniei. Cu toate acestea, Dinu Costina si compania au remizat cu Echinox, o alta formatie aflata cu cutitul la os. Pe rand, ambele formatii s-au aflat la conducere, dar rezultatul final nu face decat sa le incurce pe ambele combatante.

 Verii Lozna e in cadere libera. Chiar daca a intalnit Blue Team, o alta formatie cu probleme, gruparea condusa de Ioan si Dan Pocol a pierdut lamentabil. Singurul eveniment notabil a fost momentul in care Nicolae Lehene si Ionel Potra au fost eliminati, pentru imbranceli reciproce. Nici macar prezenta la Zalau a lui Varu’ Sandel nu a putut sa-i motiveze pe jucatorii Loznei, astfel ca cei doi conducatori par sa fi ajuns la limita rabdarilor. Cat priveste formatia jandarmilor, s-a adeverit si de aceasta data ca atunci cand este cu intregul efectiv, poate crea probleme, castigand chiar la scor.

Sportul Salajean a spulberat Mobil Team Lux Invest. Trupa lui Adrian Stirb a fost de nerecunoscut, nereusind sa stavileasca apetitul ofensiv al lui Adrian Farcas, autor a opt goluri! De partea cealalta, echipa ce reprezinta ziarul nostru a facut un joc bun, desi s-a confruntat cu o serie de probleme de efectiv.

Europan Sarmasag si-a regasit omul de gol in persoana lui Marius Micle, revenit din strainatate. Alaturi de Keresztes Csaba, el a pus umarul la obtinerea unei victorii importante, impotriva celor de la Atletico. Surpriza rundei a fost, cu siguranta, rezultatul partidei dintre Pronet si Zona. Desi spera la o clasare in imediata vecinatate a podiumului, echipa condusa de Paul Vlasca a fost de nerecunoscut in partida cu “gasca nebuna”. In schimb, Ionut Duma si compania au aratat inca o data de ce li se spune “gasca nebuna”, avand in Marcel Petrean si Paul Pernes doua varfuri autentice.

Rezultat surprinzator si in intalnirea dintre Old Boys Info Plus si Anasport. Chiar daca cele doua formatii sunt despartite de pozitii bune in clasament, in teren lucrurile au fost foarte echilibrate. Poate tocmai acest lucru a dus la cele patru eliminari, cate doua pentru fiecare echipa. In final, meciul s-a incheiat nedecis, scor 3 – 3. Partida dintre Euro Glia Nusfalau si Macrogroup Citadela va avea loc diseara, de la ora 20.00.       Ciprian PETRAN

 

 

 

 

Rezultatele si marcatorii etapei a XVII-a, prima din acest an, in Liga I “Autoland Hosu”:

Salamandra – Echinox               3 – 3 (2 – 1)

Au marcat: Claudiu Pop, Codrut Buciuman si Grigore Pascuta, respectiv Mihai Jugrestean (2) si Razvan Hendea

Verii Lozna – Blue Team                         2 – 7 (1 – 2)

Au marcat: Vendelin Brandusan (2), respectiv Daniel Sitas (3), Vlad Ilies (2), Calin Cosma si Dan Taut

Mobil Team Lux Invest – Sportul Salajean 1 – 11 (0 – 5)

Au marcat: Gabriel Bodea, respectiv Adrian Farcas (8), Calin Marincas, Ciprian Roja si Vasile Maghiar

Rechinii Autoland Hosu – Cipricom           0 – 0!!!

Atletico – Europan Sarmasag     3 – 9 (2 – 2)

Au marcat: Vlad Tuser (2) si Ovidiu Budusan, respectiv Keresztes Csaba (3), Marius Micle (3), Marius Argylean, Daniel Dunca si Robert Bernat

Pronet – Zona                             1 – 4 (1 – 1)!

Au marcat: Catalin Sabau, respectiv Marcel Petrean (2) si Paul Pernes (2)

Old Boys Info Plus – Anasport     3 – 3 (1 – 1)

Au marcat: Mihai Pop, Ciprian Marian si Sorin Chereches, respectiv Vlad Balmus (2) si Ciprian Cimpoies

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I