Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

CUPELE EUROPENE

04.11.2014 - 10:48

SCMU Craiova Şi Dinamo Bucureşti încep lupta în Cupa CEV

SCMU Craiova Şi Dinamo Bucureşti încep lupta în Cupa CEV
SCMU Craiova şi Dinamo Bucureşti joacă în această săptămână cu Partizan Belgrad respectiv Kecskemet în Cupa CEV

 

 

 

 
După dificila partidă din campionat cu Dinamo Bucureşti, oltenii au în faţă un nou hop. Gruparea pregătită de Dănuţ Pascu luptă în Cupa CEV cu Partizan Belgrad. SCMU Craiova ar fi trebuit să evolueze în Challenge Cup, dar cum vicecampioana Volei Municipal Zalău a renunţat să mai participe la Cupe Europene, atunci România va mai fi reprezentată doar de trei formaţii, două în Cupa CEV (Dinamo şi SCMU Craiova) şi una în Challenge (Unirea Dej). Partida dintre SCMU Craiova şi Partizan se va desfăşura joi, cu începere la ora 17.00. Dacă, craiovenii trec de gruparea din Serbia, atunci, în optimi au şanse mari să joace cu Dinamo Bucureşti, dacă Marius Şoloc şi colegii trec miercuri de ungurii de la Kecskemet, formaţie cu se pregăteşte şi Pepe Nagy. 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 614

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter