Connect with us

HANDBAL

Tadici, mesaj dur pentru Adi Vasile. “Chiar dacă se mai naște o dată, nu va putea să obțină nici măcar 50% din performanțele mele”

Antrenorul de la HC Zalău a avut un schimb dur de replici cu tehnicianul de la CSM Bucureşti, după ce Adi Vasile a declarat după meci că HC Zalău este o echipă care joacă un fel de handbal-rugby

HC Zalău a chinuito pe CSM Bucureşti, în partida de sâmbătă, de la Bistriţa. Formaţia sălăjeană a fost aproape de un rezultat pozitiv, dar a pierdut în ultimele secunde cu 29 – 27.

După fluierul final, disputa s-a mutat pe marginea terenului, între cei doi antrenori având loc un dialog incendiar.

“E o victorie muncită până la ultima fază. Cred că atunci când joci împotriva echipei pe care o antrenează domnul Tadici e foarte clar că trebuie să joci împotriva unei echipe care joacă un fel de handbal-rugby și trebuie să fii pregătit tot timpul pentru niște atacuri foarte lungi, pentru niște jucătoare care se sacrifică aproape la fiecare fază să încerce să dea gol. Și deși situația asta sună foarte bine, sună și foarte trist, pentru că, pentru mine, handbalul care se joacă astfel este mort la nivel internațional și ca și calitate” , a declarat Adrian Vasile.

Replica lui Gheorghe Tadici nu a ezitat să apară, iar antrenorul lui HC Zalău a avut un mesaj dur pentru antrenorul de la CSM Bucureşti.

“Nu pot să cobor la nivelul unuia care până acum n-a făcut absolut nimic în handbal, nu a câștigat nimic. Să vă spun ceva, dacă el ar fi fost antrenor la echipa mea, poate că nu retrograda de pe ultimul loc, dar sigur retrograda, nu numai el ci și alți așa-ziși antrenori de contracte mari, dar cărora le tremură picioarele în situații dificile și trebuie să le spună jucătoarele ce să facă. Chiar dacă se mai naște o dată, Adrian Vasile nu va putea să obțină nici măcar 50% din performanțele mele”, a tunat Gheorghe Tadici.

Antrenorul Zalăului şi-a continuat discursul la adresa echipelor care oferă salarii nejustificate de mii de euro şi spune că Liga Naţională ar trebui împărţită în două.

“S-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple. Din cauza faptului că nu sunt lăsați să mai și piardă, măcar atunci când merită, au probleme în Liga Campionilor. O asemenea echipă, cu selecție de la cinci echipe naționale plătite regește să aibă obiectiv campionatul ? Cred că Liga Națională ar trebui să se împartă în două – cele 4-5 echipe sau câte or fi cu contractele astea nesimțite de la 6000 de euro în sus  și a doua ligă, cu pălmașii care lucrează pe salarii până în 3000 de euro. Reiterez faptul că nu se găsesc resurse pentrun pensionari, însă se găsesc pe la primării și consilii județene sume din astea fabuloase, de zeci de milioane de euro și pentru ce ? Ca să pregătim jucătoarele altor echipe naționale. Ați văzut-o cumva azi în teren pe Bazaliu, că eu nu-mi aduc aminte ? O jucătoare care e terminată, în loc să fie o a doua Cristina Neagu, sau un vârf care să ajute echipa noastră națională. Câte din jucătoarele lor sub 23 de ani au fost azi în teren ? Niciuna, vă spun eu“, a mai spus Tadici.

Sursa: Handbal Mania

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL