Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

08.08.2014 - 10:51

O handbalistă de la HC Zalău în sferturile Mondialului Universitar

 O handbalistă de la HC Zalău în sferturile Mondialului Universitar
Atât naţionala feminină cât şi cea masculină s-au calificat în sferturile de finală

 

 

 

După trei zile de jocuri intense, organizatorii portughezi ai Campionatelor Mondiale Universitare au decis că joi să lase o zi liberă competitorilor, răgaz ca sportivii și sportivele să-și mai tragă sufletul.
 
Ambele naţionale, conduse de Nicoleta Alexandrescu, fetele, şi Paul Mihailă, băieţii, s-au calificat în sferturile de finală ale Mondialelor. Tricolorele de pe locul secund al Grupei C, iar băieţii, de pe locul 3. 

 

În lotul naționalei feminine se află și Florina Țurcaș - o jucătoare de la HC Zalău, care a debutat la Campionatul Mondial Universitar, luni în meciul contra celor de la Uruguay.
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Dacă pentru fete performanţa este una normală, ţinta lor fiind, clar, podiumul de premiere , prezenţa handbaliştilor lui Mihailă în această fază este chiar o performanţă. Naţionala masculină a pierdut cu Brazilia pentru că finalul nu a fost corect gestionat, apoi cu Spania, dar a câştigat cu Japonia şi merită toate laudele, pentru că nu au renunţat nicio clipă la luptă.

 

 Sigur, în sferturi România va întalni Portugalia - ţara gazdă, un meci în care adversarii vor avea sala alături, dar şi noi vom avea susţinători de nădejde - la toate partidele, baietii au făcut galerie fetelor şi invers, când acestea au avut partide de jucat.

 

Lot România feminin: Elena Voicu (HC Dunărea Brăila) şi Elena Şerban (CSM Bucureşti) - Carmen Ilie, Ana Maria Apipie (ambele SCM Craiova), Alexandra Oana Andrei (HCM Rm. Vâlcea), Florina Ţurcaş (HC Zalău), Andreea Adespi Molnar (HCM Rm. Vâlcea), Andreea Tetean (“U” Jolidon Cluj), Elena Avădanei (Mureşul Tg. Mureş), Andreea Antoce (CSM Cetate Devatrans), Laura Leahu şi Georgiana Brătulescu (Universitar Ştiinţa)

 

 

 

Programul sferturilor de finală:
 

 

Feminin:

 

România - Spania, ora 14:00, ora României
 

 

Masculin: 

 

România - Portugalia, ora 23:00, ora României

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 755

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter