Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

JUNIOARE

04.08.2014 - 00:10

EXCLUSIV: Alina Ilie - una dintre principalele marcatoare ale Naţionalei U18: „Este un vis devenit realitate!”

  EXCLUSIV: Alina Ilie - una dintre principalele marcatoare ale Naţionalei U18: „Este un vis devenit realitate!”
Originară din Râmnicu Vâlcea, extrema dreaptă a României a evoluat în ultimul sezon la LPS Iaşi

 

 Una dintre jucătoarele importante din Naţionala Under 18 a fost extrema dreapta Alina Ilie (n. 13 mai 1996). Astfel, handbalista originară din Râmnicu Vâlcea  a fost a doua marcatoare a echipei, după faza grupelor, cu 26 de goluri. Dacă în partida din optimi cu Croaţia nu a apărut pe lista marcatoarelor, în următoarele meciuri a avut o medie constantă de 2 goluri, cu Olanda, Danemarca, dar şi în finala mare cu Germania, contabilizând în total 32 de goluri. 

 

 Sigur, şi acestea au avut un aport pentru succesele României, însă credem că unitatea de grup a fost decisivă în câştigarea trofeului mondial. Fericită la culme după succesul cu Germania din finala mare, noua campioană mondială a declarat în exclusivitate pentru ziarul Sportul Sălăjean: “Medaliile de aur  ne-au adus o bucurie imensă în suflete. Este un vis devenit realitate. Azi este cea mai fericită zi din viaţa mea şi nu pot realiza tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă... Mă bucur că o ţară întreagă este mândră de noi!”. 

 

 În ce priveşte duelul cu Germania, din ultimul act de la Mondiale, Alina Ilie a spus: “Cu siguranţă, am aşteptat acest meci şi am intrat foarte motivate, pentru a demonstra că suntem mai bune. Doar eram singura formaţie care nu a fost învinsă la acest Mondial. De ce să nu câştige AURUL şi România? Ba da, se poate, muncind din primul minut şi până la minutul 60, în fiecare meci!”. 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Să spunem că handbalista originară din Râmnicu Vâlcea a făcut primii paşi în acest sport la HC Oltenia. Gruparea s-a unit cu ASC SC 181 Bucureşti, iar la 14 ani ea a luat drumul capitalei. După un sezon a revenit în Zăvoi, unde a jucat doi ani pentru Colegiul Tehnic Energetic Râmnicu Vâlcea, dar ea vine de la Centrul Naţional de Excelenţă. În ultimul sezon a evoluat, însă, în Moldova, la LPS Iaşi, iar pentru sezonul viitor  nu a luat încă o decizie, cu atât mai mult cu cât  majoritatea campioanelor mondiale vor avea multe oferte de la formaţii din Divizia A, dar şi din Liga Naţională. 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2486

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Kgq64yyn - 03.05.2015 - 15:05

cemi imaginez că o comianpe ca Apple lucrează eentr-un anume stres acolo la veerf. După un număr de ani, mai ales dacă ai teșchereaua plină, vii și spui „ajunge, vreau să mă mai și odihnesc”. Bănuiesc că de asta e vorba, pur și simplu ajunge, fără explicații și fără nimic spectaculos.

Nume:

andreissrb - 04.08.2014 - 19:57

aceste medalii de aur va obliga...ca in momentul in care faceti pasul catre senioare sa aduceti titlul mondial mult visat pentru ROMANIA!....jos palaria in fata voastra, CAMPIOANELOR!

Nume:

ioi - 04.08.2014 - 11:04

EXCLUSIV: ESTI PENIBIL MAI BAIATULE !!!!

Nume:

bogdan - 04.08.2014 - 09:29

Acesta nu este exclusiv...acum daca vb cu cineva inseamna ca este exclusiv.foarte frumoasa ideea bravo..dar fara exclu...


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter