Connect with us

Actualitate

Aproape 500 de persoane verificate cu privire la respectarea măsurilor în perioada stării de alertă

Peste 500 de persoane au fost verificate de structurile Ministerului Afacerilor Interne cu privire la respectarea măsurilor pe perioada stării de alertă. Peste 100 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate


În ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate, pe raza întregului județ, structurile cu atribuţii în domeniu au legitimat 494 persoane, fiind verificate 113 mijloace de transport persoane și 98 societăți comerciale.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 96 sancţiuni contravenţionale, dintre care 91 pentru nepurtarea măștii de protecție şi cinci pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea.

Alte 13 sancţiuni au fost aplicate de jandarmii sălăjeni, dintre care 11 pentru nepurtarea măștii de protecție şi două pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 20500 lei.

Astfel de activităţi văr continua şi în perioada următoare.

Nicio abatere sesizată prin linia telefonică TELVERDE

TELVERDE este linia telefonică înființată, în contextul actual al pandemiei cu noul coronavirus, cu scopul de a veni în sprijinul populației cu informații privind măsurile de prevenție.

În luna martie a acestui an, prin intermediul acestui serviciu nu au fost sesizate încălcări ale prevederilor Legii 55/2020.

Recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate