Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, în grafic. Echipa lui Tadici a terminat turul cu o victorie clară

Gruparea de sub Meseş a încheiat prima parte de campionat cu un succes în faţa celor de la CSM Slatina şi a ajuns la 21 de puncte acumulate. Şapte victorii şi şapte înfrângeri a înregistrat HC Zalău în tur şi se află pe locul 9, la puţine puncte în spatele locurilor de cupă europeană

HC Zalău a terminat turul aşa cum şi-a propus, cu o victorie în partida cu CSM Slatina, meci pe care l-a susţinut miercuri, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

A fost un succes categoric pentru echipa antrentă de Gheorghe Tadici, care a fost la conducere pe tot parcursul jocului, iar în final a câştigat cu 21 – 18.

Sălăjencele s-au desprins la două goluri, după 10 minute, dar CSM Slatina s-a agăţat de orice şansă şi a egalat în minutul 20, când scorul era 7 – 7. Finalul de primă repriză a aparţinut Zalăului, care în şapte minute a marcat de patru ori şi scorul a devenit 7 – 11 în minutul 27. A fost cea mai mare diferenţă de scor din prima repriză, dar la cabine s-a intrat cu 9 – 12.

Şi actul secund a fost gestionat foarte bine de HC Zalău care s-a desprins la 5 goluri în minutul 35. Luciana Popescu şi Lorena Ostase au fost cele mai bune jucătoare de la Slatina, care şi-au ţinut echipa în joc, astfel că formaţia antrenată de Victorina Bora a strâns din nou scorul şi s-a apropiat la trei goluri, 14 – 17, în minutul 47.

Nu s-a pus problema învingătoarei, chiar dacă în ultimele 13 minute, HC Zalău a mai marcat doar 4 goluri. Finalul a fost fără istoric, iar sălăjencele au avut 16 – 21 în minutul 58, ca în final să câştige la trei goluri diferenţă, scor 18 – 21.

În meciul cu Slatina, în evidenţă a ieşit Andreea Mihart, care a marcat şapte goluri din şapte aruncări, iar a doua marcatoare a fost Alexandra Severin, cu şase reuşite.

Şapte victorii şi şapte înfrângeri a înregistrat HC Zalău în turul de campionat şi se află pe locul 9, cu 21 de puncte, la un singur punct de Măgura Cisnădie, formaţie ce ocupă locul 5, care duce în cupele europene.

CSM Slatina – HC Zalău 18 – 21 (9 – 12)

CSM Slatina: Pașca, Nagy, Timoshenkova – Ostase 6, Popescu 5, A. Ivan 3, Cârligeanu 2, Stoicănescu 1, Chitacu 1, Tămaș, Drăghici, Fulgoi, Rusu. Antrenor: Victorina Bora.

HC Zalău: Teodorescu – Mihart 7, Severin 6, Dindiligan 5, Jlezi 2, Popescu 1, Lazea, Mitrache, I. Ivan. Antrenor: Gheorghe Tadici.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL