Connect with us

FOTBAL

Antrenorii și conducătorii de la SCM Zalău, la raport! Ionel Ciunt: “Vom lua măsuri. Aștept părerile lor”

După două eșecuri în doar trei etape derulate în acest început de an, SCM Zalău începe să aibă emoții în ce privește calificarea în play-off. Primarul municipiului dorește să tragă un semnal de alarmă până nu va fi prea târziu, cu atât mai mult cu cât urmează derby-ul cu Minaur Baia Mare…

Eșecul cu Someșul Dej, din prima etapă a anului a fost considerat ca un accident. Aceasta, deși SCM Zalău a fost de nerecunoscut și în ultimele partide de verificare, când Raul Stanciu și compania au pierdut pe bandă rulantă.

A venit o victorie sărăcăcioasă în fața lanternei roșii – Luceafărul Oradea, care câștigase doar un meci în tot sezonul! O victorie care a vindecat puțin rănile, dar – numai așa – la suprafață, doarece problemele se pare că sunt mai adânci.

Din păcate acest lucru s-a simțit în partida cu o echipă comunală – CSC Sânmartin, care ne-a făcut program în propriul fief, deși bihorenii au evoluat în inferioritate numerică aproape o repriză!? Altfel spus, adversarii au înscris de două ori în doar 10 oameni, în timp ce elevii lui Marius Pașca au fost penibili, fără să aducă pericol la poarta celor de la Sânmartin!

La finalul jocului, tehnicianul Marius Pașca și-a asumat PUȚINĂ responsabilitate, dar a anunțat că va lua măsuri la nivelul lotului, subliniind că unii jucători cu experiență nu fac treabă…

Până atunci, însă, staff-ul tehnic, dar și conducerea secției de fotbal, sunt așteptați marți la sediul Primăriei, unde vor avea o întâlnire cu Ionel Ciunt. Altfel spus, o întâlnire în care primarul municipiului Zalău vrea să vadă cum s-a ajuns în această situație dificilă, în condițiile în care Primăria a oferit condiții extraordinare, iar salariile mult prea bune la nivelul Ligii a III-a.

“Marți, am convocat conducerea clubului și antrenorii la o discuție. Vom lua și măsuri: mai întâi, însă, doresc să ascult părerile fiecăruia”, a spus primarul Ionel Ciunt pentru Sportul Sălăjean.

Din câte se pare, staff-ul tehnic va fi primi un ultimatum: sâ câștige etapa viitoare. Altfel spus, super derby-ul de la final de săptămână din capitala Maramureșului cu contracandidata la promovare – Minaur Baia Mare!?

Vom reveni cu amănute.

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL