Connect with us

FOTBAL

Scandal la Sportul Şimleu. Doi jucători au fost daţi afară după ce au venit băuţi la antrenament!

Victoria cu Progresul Şomcuta Mare se pare că a fost sărbătorită la cote maxime de către Bogdan Ciaca şi Silviu Crişan, care se pare că au venit la antrenamentul de duminică sub influenţa băuturilor alcoolice. Cum conducerea tehnică şi administrativă nu tolerează astfel de acte de indisciplină, imediat cei doi au fost puşi pe liber

Sportul Şimleu a obţinut sâmbătă o victorie importantă în lupta pentru menţinerea în Liga a III-a şi a câştigat cu 2 – 1 partida de pe teren propriu cu Progresul Şomcuta Mare.

La o zi distanţă, gruparea de sub Măgură a primit o adevărată lovitură din partea a doi jucători importanţi din echipă, care se pare că au sărbătorit la cote maxime succesul de sâmbătă.

La antrenamentul de duminică dimineaţă, se pare că Bogdan Ciaca şi Silviu Crişan au venit la stadion sub influenţa băuturilor alcoolice, lucru ce l-a scos din sărite pe antrenorul George Zima. Tehnicianul a anunţat imediat conducerea, iar cum Sportul Şimleu nu tolerează astfel de acte de indisciplină, cei doi au fost daţi afară.

“Cei doi au comis acte de indisciplină foarte grave, care sunt incompatibile cu sportul de performanţă. Am întocmit referatele pentru rezilierea contractelor, iar cei doi nu mai fac parte din echipă. I-am spus și preşedintelui, dacă este să aleg între ei şi retrogradare, aş alege retrogradarea. Am foarte mulţi copii în vestiar şi am anumite principii.Nu îmi bat joc de cariera mea şi de munca mea”, a tunat antrenorul George Zima.

Despre acest caz incendiar, mai multe detalii, în ediția tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL