Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal, integralist în meciul cu campioana CFR Cluj

Fotbalistul şimleuan a jucat tot meciul împotriva echipei la care a evoluat ultima dată în România. Chiar dacă a dat o replică bună, UTA a pierdut la limită şi şansele de calificare în play-off s-au micşorat. “Păcat că muncești foarte mult pentru un punct sau o victorie și meciul este decis de o fază fixă”, a spus Antal


Liviu Antal a marcat două goluri pentru UTA în returul de campionat, în partidele cu Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş. Şimleuanul a înscris din primele secunde, astfel că este autorul celor mai rapide goluri din Liga 1, din acest sezon.

Fotbalistul sălăjean a încercat să fie eficient şi în partida cu CFR Cluj, însă de data aceasta la Liviu Antal au ajuns foarte puţine mingi.

În partida cu campioana, şimleuanul a fost integralist şi a avut ocazia să joace împotriva echipei la care a evoluat ultima dată în România. Deşi UTA a dat o replică bună, în a doua repriză a încasat un gol dintr-o fază fixă şi a pierdut la limită.
“Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă bine organizată, care îşi creează ocazii, dar până la gol nu au avut multe situaţii. Meciul s-a decis la o fază fixă, păcat că munceşti foarte mult pentru un punct sau o victorie şi meciul este decis de o fază fixă. Trebuie să ne revenim, să uităm acest meci, să ne concentrăm pe următorul. Toate partidele ce urmează sunt foarte grele, trebuie să scoatem maxim cât putem, iar la final să ieşim cu capul sus”, a spus Liviu Antal pentru Sport Arad.

După o serie de cinci rezultate pozitive, UTA a pierdut cu CFR Cluj, iar şansele de calificarea în play-off s-au micşorat. Cu patru etape înaintea finalului de retur, formaţia din Arad este la 4 puncte în spatele ocupantei locului 6 – Academica Clinceni.

“Cred că în acest moment pentru UTA este important să rămânem în prima ligă, iar dacă ajungem între primele şase obiectivul este îndeplinit. Nu trebuie să fim concentraţi pentru a ajunge în primele şase, trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să scoatem maxim, asta ne dorim. În meciul cu CFR cred că singurul lucru care ne-a lipsit a fost golul”, a mai spus Antal, care a jucat pentru UTA în toate cele 11 etape scurse din retur.

Până la finalul sezonului regulat, UTA are un program dificil şi urmează să joace cu FCSB, CSU Craiova, Sepsi şi Astra.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL