Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a încheiat seria amicalelor cu o înfrângere la Ungheni

Liderul Seriei a X-a din Liga a III-a a pierdut împotriva Unirii Ungheni, formaţie ce ocupă locul 4 în Seria a IX-a din al treilea eşalon


După o serie nefastă de patru meciuri fără victorie, SCM Zalău s-a impus miercuri în faţa Recoltei Dorolţ şi dădea semne de revenire.

Doar că, n-a fost tocmai aşa, iar astăzi, în ceea ce a însemnat ultimul joc amical înainte de reluarea campionatului, zălăuanii au pierdut din nou.

Ultimul adversar al SCM-ului a fost Unirea Ungheni, formaţie cu care s-a duelat şi la Treznea (2 – 2). Returul dintre cele două formaţii de Liga a III-a a avut loc azi, la Baza Sportivă “Unirea” din Ungheni.

Prima repriză a fost destul de echilibrată, iar singura ocazie importantă a zălăuanilor s-a consumat în minutul 18, când şutul lui Mihai Forna din interiorul careului a fost respins în ultimul moment în corner de portarul echipei gazdă.

Din păcate, a avut loc şi un moment nefericit, astfel că în minutul 17, Sebastian Culda a părăsit terenul de joc accidentat, locul său fiind luat de Sebastian Duma.

Nici în partea secundă jocul zălăuanilor nu a mers mai bine, iar mai mult, gazdele au reuşit să înscrie de două ori prin Potor (min. 78) şi Rotaru (min. 82).

Pentru acest joc, Marius Paşca nu a putut conta pe Tudor Mare, Alin Mutu, Raul Stanciu, Logon Romaric, Bogdan Vişan şi Sergiu Pop.

Liga a III-a se reia la finalul săptămânii viitoare. SCM Zalău va întâlni în deplasare Someşul Dej.


Unirea Ungheni – SCM Zalău 2 – 0 (0 – 0)

SCM Zalău: Bogdan Miron – Florin Pop, Răzvan Dulap, Cristian Jalbă, Mihai Cohan, Mihai Forna, Mihai Onicaş, Vadim Calugher, Sebastian Culda, Florin Istrate şi Mihai Petra. Au mai jucat: Andrei Pop – Dănuţ Cozma, Denis Cubaş, Sebastian Duma, Iustin Ardelean, Lorant Kis şi Alex Jula. Antrenor: Marius Paşca


Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL