Connect with us

HANDBAL

Politica pumnului în gură. FRH l-a amendat pe Tadici, după ce antrenorul Zalăului a spus lucrurilor pe nume!

Comisia de Disciplină din cadrul FRH a decis sancaţionarea antrenorului de la HC Zalău cu suma de 1.000 de lei, după ce tehnicianul a spus doar adevărul în ce priveşte organizarea haotică a acestei ediţii a Ligii Naţionale

Liga Naţioanlă de handbal feminin din România este singurul campionat din Europa care se desfăşoară sub formă de turnee. Acest sistem a adus multe nemulţumiri în rândul echipelor, mai ales că în ultimele turnee s-a disputat doar câte o singură etapă. În aceste condiţii, Liga Naţională este în întârziere şi încă nu a ajuns nici la jumătate!

Vehement la adresa acestui sistem, Tadici a spus după meciul cu Gloria Buzău că aceste turnee se dispută în condiţii improprii şi implică costuri foarte mari pentru echipe.

Cheltuim bani, dar îmi pare rău că aceşti bani nu îi cheltuim în favoarea performanţei handbalului românesc. Să venim şi să stăm 16 echipe pe aceleaşi bănci, să ne dezbrăcăm în tribune, să nu ai voie să intri în vestiar să te speli după meci, sunt nişte lucruri anormale. Nu mă intereseză cine a decis aşa ceva, dar sunt lucruri gândite de nişte oameni handicapaţi care nu vin aici să vadă ce fac, ce se întâmplă şi cum îşi bat joc de aceste fete. Fetele se dezbracă prin tribune şi nu au dreptul la intimitate. Turneul de la Bucureşti s-a transformat în trei meciuri, care înseamnă de trei ori transportul, cazarea, masa şi testele PCR. Sunt teste care de la o săptămână la alta nu se iau în considerare. Acesta este câştigul handbalului, sunt cheltuieli mari pentru antihandbal. Doar în România se joacă aşa. Oamenii care gândesc astfel de treburi sunt nişte oameni care au probleme mari cu judecata, a spus Tadici.

Pentru că a spus lucrurilor cu nume, FRH a procedat după politica pumnului în gură, iar Gheorghe Tadici a fost chemat la Comisia de Disciplină. Astfel, antrenorul de la HC Zalău a fost sancţionat cu o penalitate de 1.000 de lei, cei de la Comisia de Disciplină considerând că tehnicianul a dat declaraţii cu caracter jignitor în mass-media.

În legătură cu interviul acordat de domnul antrenor Tadici Gheorghe Televiziunii Române (TVR 2) la finalul jocului dintre echipele S.C.M. Gloria Buzău și H.C. Zalău, disputat la Sf. Gheorghe, Comisia, văzând explicațiile domnului Tadici, hotărăște: sancționarea antrenorului Tadici Gheorghe (H.C. Zalău) cu penalitate 1.000 (una mie) lei, termen de achitare 01/04/2021, pentru declarații cu caracter jignitor în mass media, conform art.45.2, lit. a), pct.1″, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină.

Antrenorul de la HC Zalău poate face apel la decizia comisiei, în termen de 5 zile.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL