Connect with us

HANDBAL

HC Zalău îşi asigură poarta şi pentru sezonul viitor

Gruparea zălăuană se va putea baza pe serviciile lui Raluca Kelemen şi în stagiunea următoare, după ce “portăriţa” a decis să îşi prelungească contractul cu gruparea zălăuană

Cam cele mai experimentate jucătoare de la HC Zalău îşi terminau contractele la finalul sezonului, însă conducerea a purtat din timp discuţii cu jucătoarele pentru prelungirea înţelegerilor. La final de contract cu HC Zalău se afla şi “portăriţa” Raluca Kelemen, care joacă sub Meseş din vara anului 2017, fiind transferată pe vremea când era la final de juniorat. Portarul a acumulat experienţă la Zalău, iar Gheorghe Tadici a dorit-o în lot şi pentru sezonul viitor, astfel că cele două părţi au ajuns la o înţelegere şi Kelemen şi-a prelungit contractul. În condiţiile în care va rămâne la Zalău şi fosta internaţională de tineret, poarta echipei va fi un punct forte şi în sezonul viitor.HC Zalău o va avea la dispoziţie în continuare pe experimentata Paul Teodorescu, dar şi pe Adina Sabău.

“Am semnat prelungirea contractului cu Raluca Kelemen şi ne-am asigurat poarta şi pentru sezonul următor. O mai avem pe Paula Teodrescu şi pe Adina Sabău, care a început să crească şi este aproape de Raluca Kelemen. Uneori are chiar momente foarte bune, spune Gheorghe Tadici.

Raluca Kelemen a venit la HC Zalău de la CSS Caracal, iar în 2018 a participat la Campionatul Mondial de tineret cu Naţionala României, fiind printre portarii remarcaţi de la turneul final.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL