Connect with us

Actualitate

Aşteptat cu sufletul la gură, spectacolul “Mărţişoare Muzicale” are loc fără public!

Deşi iniţial s-a stabilit ca spectacolul muzical din data de 4 martieaibă loc în prezenţa a maxim 100 de spectatori, situaţia s-a schimbat radical, iar din cauza creşterii numărului de îmbolnăviri cu COVID-19 din Municipiul Zalău, evenimentul se va desfăşura fără prezenţa publicului

Primăria Municipiului Zalău, prin Casa Municipală de Cultură, organizează joi, 4 martie, începând cu ora 17.00, în sala festivă din Clădirea Transilvania, spectacolul muzical-coregrafic “Mărțișoare muzicale”.

Spectacolul era anunţat cu public, numărul fiind limitat la 100 de persoane, însă situaţia s-a schimbat radical, din cauza creşterii numărului de îmbolnăviri cu COVID-19 din Zalău, astfel că evenimentul are loc fără prezenţa publicului în sală.

Spectacolul va fi înregistrat și difuzat pe postul de televiziune Hora TV, duminică, 7 martie, începând cu ora 13.00.Contravaloarea biletelor se poate recupera de la sediul Casei Municipale de Cultură, începând de mâine, 3 martie, de luni până joi, în intervalul orar 10.00-18.00.

Spectacolul va fi susținut de Ansamblul Artistic Profesionist “Porolissum”, Formația de dansuri a Clubului Sportiv “Alegria” și soliștii Alexandru Pop, Vasile Coca, Rodica Pop Seling, Aurora Moga Popovici, Andreea Vălean Indrecan, Claudiu Costinaș și Iulia Sârbu. Dirijor–Ionuț Dârjan, coregrafia–Gabriela Hossu, scenografia și prezentarea–Ioan Pintea.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate