Connect with us

ALTE SPORTURI

Cele mai bune haine pentru ciclism în 2021, aveți aceste piese în garderobă?

În anul 2021, mai ales cu prezența tuturor regulilor de distanțare socială, din ce în ce mai multe persoane aleg să nu mai folosească transportul în comun și să meargă pe bicicletă oriunde au nevoie.

În plus, a crescut mult numărul de oameni care folosesc bicicleta pentru îmbunătățirea condiției fizice, iar mulți dintre aceștia nu dețin sau nu cunosc ce produse au nevoie pentru a putea practica ciclismul în condiții optime.

Ce tipuri de echipamente găsim

Pe site-urile din nișă, mai ales dacă ești la început, poți opta către un set de îmbrăcăminte pentru ciclism, care oferă, adeseori, o pereche de pantaloni și un tricou. Acestea au un design sofisticat, de multe ori dublu stratificate din materiale special concepute pentru absorbția transpirației. Unele oferă, totodată, o protecție completă, chiar și împotriva frigului. Pantalonii sunt creați, de obicei, cu bretele, pentru ca aceștia să fie cât mai confortabili cu putință, dar și practici, în același timp.

Dacă ești în căutare de adrenalină și practici ciclismul la un nivel mai înalt, atunci ai nevoie și de accesorii de protecție, precum o cască sau ochelari. În plus, poți opta și pentru o borsetă sau chiar un ghiozdan, rezistente la apă, pentru a putea transporta orice ai nevoie, în funcție de durata traseului pe care l-ai ales.

Care sunt cele mai bune haine pentru ciclism


Din fericire, există o sumedenie de firme care produc îmbrăcăminte de calitate pentru acest sport iubit de foarte mulți oameni. Holokolo, Santini și Bonavelo sunt doar câteva dintre firmele care produc tricouri de ciclism pentru bărbați și femei, dar și pantaloni cu diverse modele inedite. 

Va trebui să alegi modelul în funcție de anotimpul în care te afli. Pe site-ul companiilor din nișă, vei vedea o serie de caracteristici și detalii despre produsul pe care vrei să îl cumperi. De exemplu, cele concepute pentru toamnă, primăvară și toamnă sunt mai groase, de obicei dublu stratificate, iar temperatura minimă recomandată este de 0° C, iar cea maximă de 15° C. Tot în aceiași secțiuni unde sunt listate detalii, vei putea observa dacă are buzunare la spate, dimensiunile exacte, materialul folosit, proprietățile acestuia și așa mai departe.

Un producător bun de pantaloni și tricouri de ciclism pentru femei și bărbați va folosi materiale de calitate precum E-Max, care oferă un mediu în care piele respiră, dar în același timp au caracter izolant, oferă o rezistență bună împotriva vântului și ajută în privința aerodinamicii. Toate aceste aspect trebuie să fie implementate în oricare dintre tipurile de echipament destinate ciclismului.

Care sunt cele mai bune firme care produc echipamente pentru ciclism

Am dat exemplu trei dintre cei mai buni producători de astfel de echipamente: Holokolo, Santini și Bonavelo, iar aceștia sunt în top deoarece au în gama lor foarte multe modele și tipuri de echipamente. Dar avem oportunitatea de a alege între mai multe companii care oferă produse de calitate, dar nu atât de diverse precum exemplele anterioare. 

  • Holokolo – un model deosebit e Obsidian
  • Santini – recomandăm Trek 2021 Winter
  • Bonavelo – recomandăm Bora 2021
  • Agu – cu modelul Jumbo-Visma 2021
  • Scott – cu modelul RC Pro Summer
  • Haven – Cubes Neo Long Mtb
  • Ale – cu modelul Summit Winter
  • Castelli – cu modelul Entrata V

E bine de știut că modelele pe care le-am folosit ca exemplu nu sunt singurele disponibile, dar toate sunt de o calitate înaltă și sunt perfecte pentru ciclism. 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ALTE SPORTURI